- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
JhoniMitchel
tag
válasz
Thunderzolee #6926 üzenetére
Azért cserélném le mert, olcsón tudok venni egy ilyet bele és nem is baj, hogy játékokba nem számít sokat, de maga a rendszeren azért szerintem meglehetne érezni. egy 128-as ssd-t már vettem bele, és így lenne egy nagyon fürge kis gépem. Ez az elképzelés.
Amúgy arra gondoltam hogy mivel ennek az alapórajele kissebb mint a mostani procimnak, lehet hogy kevesebbet is fogyaszt és így tovább is bírja az aksi, ha nincs leterhelve (átlagos használat mellett) vagy rosszul gondolom? Mert utazás közbe csak tanulni (olvasni) szoktam rajta vagy filmet nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- iPhone topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo Thinkpad L440 alaplap
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest