- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibitabi
tag
Sziasztok!
Hol lehet javíttatni vagy egyáltalán vásárolni laptophoz alaplapot, illetve cpihset-et cseréltetni viszonylag olcsón? ( Közel 4 éves laptop, tehát túl sokat nem akarunk rá költeni. )
Már több "szerelő-bütykölő" is (leamortizálta a szét-összeszereléssel) megnézte a gépünket, de hetek múlva mindig kiderült, hogy nem értenek hozzá.
Compaq F700 series F735-ösről van szó, és kicsit erősebb HP Pavilion dv6500 -asba is ugyanígy alaplap vagy chipset csere kell.
Több helyen is olvastam, hogy a DV6500-asba alaplapot cseréltettek, de régóta nem válaszol senki se, hogy hol sikerült megjavíttatniuk.
Szombathelyen abszolút senki sem foglalkozik laptop javítással, legalábbis nem találtam olyan szakembert eddig.
Csak olyan írjon aki tényleg megbízható helyet tud! ( Mert a kontárokból elegünk van... )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Magisk
- Gyúrósok ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Formula-1 humoros
- Háztartási gépek
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest