- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szipoly
tag
Sziasztok.
Hirdetéseim közt szerepel egy Sony Vaio laptop, de ha nem sikerül eladnom, gondoltam bővíteném egy kicsit, és elfelejtem az asztalit és notebook-ot, amit az árán vettem volna.
Ram bővítés egyértelműen mehet 4gb-ról 8gb-ra, és a HDD-t is gondoltam kicserélni egy 4k read-ben kiemelkedő SSD-re (64gb is elég).
Egyetlen problémám a processzor(i5 430m). Szétszereltem, kitisztítottam, újrapasztáztam nem régen, így tudom, hogy rendesen foglalatban van, és cserélhető. Találtam is használtan i5-580M-et 40k-ért, és i7-740QM-et 35k-ért. Az i5-580M TDP-ben passzolna a mostanimhoz, és nem lenne gondom figyelni a melegedésre, csak az árát sokallom, főleg használtan. Míg az i7-740QM-re beruháznék szívesen, de 35W helyett ennek már 45W TPD-je van, és nem találtam infót arról, szerelték-e ezeket a notikat hasonló CPU-val, vagy a Bios támogatná-e egyáltalán.
A videokártyán ugye nincs mit gondolkozni, de alap órajelen is elviszi a legújabb játékokat, kis OC-vel még high-on is szépen, és alig melegszik.
Pár okos hozzászólást, mit érdemes, és mit nem, megköszönnék!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PlayStation 4
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- HP Alkatrészek eladók!
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest