Új hozzászólás Aktív témák

• Szipoly

tag

Sziasztok.

Hirdetéseim közt szerepel egy Sony Vaio laptop, de ha nem sikerül eladnom, gondoltam bővíteném egy kicsit, és elfelejtem az asztalit és notebook-ot, amit az árán vettem volna.
    Ram bővítés egyértelműen mehet 4gb-ról 8gb-ra, és a HDD-t is gondoltam kicserélni egy 4k read-ben kiemelkedő SSD-re (64gb is elég).
    Egyetlen problémám a processzor(i5 430m). Szétszereltem, kitisztítottam, újrapasztáztam nem régen, így tudom, hogy rendesen foglalatban van, és cserélhető. Találtam is használtan i5-580M-et 40k-ért, és i7-740QM-et 35k-ért. Az i5-580M TDP-ben passzolna a mostanimhoz, és nem lenne gondom figyelni a melegedésre, csak az árát sokallom, főleg használtan. Míg az i7-740QM-re beruháznék szívesen, de 35W helyett ennek már 45W TPD-je van, és nem találtam infót arról, szerelték-e ezeket a notikat hasonló CPU-val, vagy a Bios támogatná-e egyáltalán.
    A videokártyán ugye nincs mit gondolkozni, de alap órajelen is elviszi a legújabb játékokat, kis OC-vel még high-on is szépen, és alig melegszik.
    Pár okos hozzászólást, mit érdemes, és mit nem, megköszönnék! :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés