- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Gurulunk, WAZE?!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel
veterán
Sziasztok!
Adott egy lenovo z575 noti. Játék közben max. hőmérséklet bekapcsolt DG-al felment 83 fokig is, kicsit sokallom. Hátlapját már leszedtem, memória bővítés miatt, és meglepődve láttam, hogy simán hozzáférhető az APU és a GPU hűtése is, elméletileg nem látok sehol gari matricát, akkor le tudom szedni, és újrapasztázni gari vesztés nélkül? Aki látta már a gépet belülről, illetve van tapasztalata ezzel kapcsolatban, annak megköszönöm a segítséget
Másik gondom, hogy akarok bele egy 32 GB-os SSD-t, de a vinyót nem akarom kieszedni, mert kell a tárhely, és nem akarom külsőre kötni. A mini PCIe verzió úgy néz ki, hogy nem jön össze, mert hosszúságra valószínű nem férne be a wifi helyére, marad akkor az ODD helyére kerettel való beépítés. Ebben tud valaki segíteni? Milyen keret kell hozzá, mennyibe kerülnek, valami link hozzá?(gondolom ebay)
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Brave
- Windows 10
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- iPad topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G3 - i5-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest