Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- VHS digitalizálás
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigi09
csendes tag
Üdv!
Kb. egy éve sikerült megvennem a laptopomat, amit direkt játékgépnek néztem ki(gyakorlatilag két helyen lakom, ezért az asztali nem jöhetett szóba) és csak az akkori játékokat vettem figyelembe és most úgy tűnik hamarosan procit kéne cserélnem, legalábbis szerintem az az ami gyenge a gépben(de bevallom őszintén, nem nagyon értek a gépekhez
).
Gép: HP Pavilon dv6
CPU: Mobile DualCore AMD Turion II P520, 2200 MHz (11.5 x 191)Szerintetek ezt le lehet cserélni? Mert félek, hogy ha egy erősebbet teszek bele, nagyon fog melegedni, már így is csak laptophűtővel tudom kordában tartani (de az új codot meg ki akarom próbálni, és az előző már igen csak gyengén futott rajta)
tőbbi adat:
GPU: ATI Mobility Radeon HD 5650
RAM: Samsung 2x2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM
HDD: Hitachi 500GB SATA 2.5" / 7200RPMVálszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP USB-C G5 Dokkoló (5TW10AA ABB) Új
- Deltaco laptophűtő 5x140mm 17.3-as méretig,alig használt,garis.
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló40AY
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).
Pyttawrx