Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
OddMan
őstag
Olvastam, hogy állítólag van lehetőség az Acer Aspire One 522 (AMD C-50) netbook-ba Bluetooth 3.0+hs UMTS modult szerelni.
Ha tényleg lehet és nem drága, akkor vennék egy ilyen mini modult, hogy telefont és egyéb más eszközt elérhessek bluetooth-on keresztül.
Amiben szeretnék segítséget kérni, hogy szerintetek hol lehet ilyet venni és mennyibe kerül?
Arra is kíváncsi lennék, hogy mennyire körülményes ezt beépíteni?Ha kb. olyan, mint memóriát vagy merevlemezt cserélni, akkor azt meg tudom csinálni én is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topikgazda
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nők, nőügyek (18+)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 25
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest