Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yézi: "Új" gépház
- droidic: Safe Mode az agyban
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gülredy
tag
Sziasztok!
Igaz ez nem notebook-os kérdés hanem netbook de remélem nem baj.Nekem az lenne a kérdésem, hogy az Acer Aspire One AOA 110-es merevlemez nélküli verziónál, lehet-e winchestert bele rakni? Mert van hátul egy körülbelül 7x4cmes rész ahova szerintem a merevlemez kerülne, de nem állÍtanám biztosra hogy az arra van. Még most van először netbook-om, Így nem igazán tudom.
Ha egyáltalán ebbe a merevlemez nélküli változatba lehet merevlemezt rakni, ti milyet ajánlanátok? A fő indok az lenne, hogy ez a NAND Flash modul kissé lassú egy winchesterhez képest és ezzel szeretném gyorsÍtani.
Jó lenne nekem akár használt is, sőt a fő hogy olcsó legyen és gyorsabb a jelenleginél!A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- AVACOM QuickTIP 150 W Univerzális laptop adapter + 8 konnektor
- Dell WD19S USB-C Dokkoló állomás K20A001,180W Adapterrel,számla,garancia!10+ db
- TÖBB DARAB ELÉRHETŐ!!! HP USB-C Dock G2 univerzális üzleti dokkoló
- Dell WD19TBS USB-C Thunderbolt dokkoló + 180W tápegység
- Dell WD19s dokkoló 130W-os adapterrel
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G 16/512 GB Használt, karcmentes 3 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx