Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gülredy
tag
Sziasztok!
Igaz ez nem notebook-os kérdés hanem netbook de remélem nem baj.Nekem az lenne a kérdésem, hogy az Acer Aspire One AOA 110-es merevlemez nélküli verziónál, lehet-e winchestert bele rakni? Mert van hátul egy körülbelül 7x4cmes rész ahova szerintem a merevlemez kerülne, de nem állÍtanám biztosra hogy az arra van. Még most van először netbook-om, Így nem igazán tudom.
Ha egyáltalán ebbe a merevlemez nélküli változatba lehet merevlemezt rakni, ti milyet ajánlanátok? A fő indok az lenne, hogy ez a NAND Flash modul kissé lassú egy winchesterhez képest és ezzel szeretném gyorsÍtani.
Jó lenne nekem akár használt is, sőt a fő hogy olcsó legyen és gyorsabb a jelenleginél!A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Dell Vostro 5468 - i3-6006U I 8GB I 128SSD I 14" HD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pyttawrx