Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gülredy
tag
Sziasztok!
Igaz ez nem notebook-os kérdés hanem netbook de remélem nem baj.Nekem az lenne a kérdésem, hogy az Acer Aspire One AOA 110-es merevlemez nélküli verziónál, lehet-e winchestert bele rakni? Mert van hátul egy körülbelül 7x4cmes rész ahova szerintem a merevlemez kerülne, de nem állÍtanám biztosra hogy az arra van. Még most van először netbook-om, Így nem igazán tudom.
Ha egyáltalán ebbe a merevlemez nélküli változatba lehet merevlemezt rakni, ti milyet ajánlanátok? A fő indok az lenne, hogy ez a NAND Flash modul kissé lassú egy winchesterhez képest és ezzel szeretném gyorsÍtani.
Jó lenne nekem akár használt is, sőt a fő hogy olcsó legyen és gyorsabb a jelenleginél!A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- ASUS routerek
- sziku69: Szólánc.
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pyttawrx