- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acse
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Amilo pi 3560-as szörnyem.Tervezem, hogy a jövőben venni fogok bele egy kicsit izmosabb procit, és én ahogyan nézegettem az Intel honlapját (AMD-t tuti nem teszek bele) arra jutottam, hogy a legerősebb amit még bele tehetnék az szerintem a T9900 Core 2 Duo lenne. Socket alapján legalábbis bele megy (Jelenleg egy T4300-as van benne Socket: PGA478). Kérdésem az lenne, hogy van-e ennek a csere akciónak más tényezője is a socketen kívül? Tényleg jól gondolom-e, hogy ez a max amit bele tehetek? Vajon bírni fogja a hűtés az erősebb procit? Végül pedig, hogy van-e olyan aki árul T9900-asokat, mert nem igazán láttam boltokban, kereskedőknél.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elite Thunderbolt 3 dokkoló/ HP Zbook Thunderbolt 3 dokkoló
- HP Elitebook 840 G5 / 840 G6 magyar billentyűzet.
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- 17,3"-os FULL HD LED LCD 30 pines képernyő B173HAN01.0
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest