Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: 2025, zárás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pajac: 27 ezer kilométerrel közelebb, mint átlagosan
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tévedsz, van hogy belül is van matrica. Az én Asus-omban (amiben a gari lejárta után cseréltem procit!) a CPU hűtést rögzítő egyik csavaron volt matrica (lásd itt). A másik megoldás, hogy festékkel jelölik meg a csavarokat, amin egyből észrevehető hogy hozzányúltak-e csavarhúzóval.
-
Azért vigyázzunk, nem elég hogy a foglalat stimmeljen, a chipset-nek is tudnia kell kezelni a procit. Érdemes utána nézni mindig, hogy az adott típusú notit milyen procikkal szerelték, illetve hogy a benne lévő chipset mit támogat. Az Asus pl. csak Core Solo-kal szerelte az A6Rp-t, a chipset támogatottsági listáján viszont szerepeltek a Merom magos Core 2 Duo-k.
-
rainman371
csendes tag
-
-v-
addikt
Köszi

Nekem nem kapacitás miatt hanem sebesség miatt kell, a mostani 160-on is elférek, laptopon nem nagyon tárolok semmit, viszont emiatt a 250-es Scorpio Black-en is gondolkozom, csak nem tudom az sebességben hogy viszonyul a 320-ashoz,
nem pontosan tudom melyikben hány/mekkora tányér van, ezt nem vágod véletlen?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akksi,MS2148
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3740
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx