Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
begyo
csendes tag
Sziasztok!
Minap sikerült vennem egy Acer Aspire 3055NWXMi laptopot,a Windows betöltése közben kék halál és újraindul, telepíteni szintén nem lehet mert kék halál az eredmény, kipróbáltam hogy live ubuntu elindul-e, de az betöltés közben kifagy.Nagyvonalakban így szólt a hirdetés! Memória teszt 36%-ánál megfagy,addig hibát nem ír ki,winchestert teszteltem jó,viszont a PartitionMagic nem tud vele mit kezdeni.Ha külső adathordozóra szeretnék telepiteni szintén ezek az észrevételek.A Bios-ba nem fagy bele.Ha tudtok,kérlek segitsetek! Elörre is köszönöm a segitséget! Személy szerint én processzorra gyanakszom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lenovo Thinkpad L560 & L570 T440P T540p T430, T420 T410 eredeti akkuk
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Lenovo Thinkpad Universal és Hybrid USB-C dokkoló, töltővel + USB-C kábellel!
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest