- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lauterbrunnen
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemigomba
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Asus A1300-as notebookom, s azt hiszem meghalt benne a processzorhűtő. Amikor bekapcsolom, fél perc és elkezd zúgni, mintha szorulna, aztán abbahagyja, de azért,mert nem megy. A proci pedig felhevül 90 fok fölé, megnéztem progival.
Próbáltam szétszedni alulról, de valami csavar tartja még felülről. Nem találom, hol lehet. A billentyűzetet kell kivenni valahogy? Vagy valamelyik billentyű alatt lehet a csavar?
Van valakinek gyakorltata az ilyesmiben?
Fontos lenne, mert külföldön vagyok még 2 hónapig, s itt elég húzós a szervíz, meg magam is meg tudom csinálni az ilyeneket, de eddig még csak Thinkpaddal volt dolgom, ott nem volt ilyen probléma.
Ha van ötletetek, akkor írjatok. Service manualt nem találtam a géphez eddig sehol.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest