- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
helló
Nem vagyok egy nagy laptop tuning Guru inkább az asztali PCkel dolgozom ezért kérem kezdő laptopfejlesztőként a segítségeteket. PLS HELP !!
Én egy Asus A6M Q049 -es szériájú laptoppal rendelkezem nagyon jól tette a maga dolgát 2 éven keresztül de most lejárt rá a garancia és az új vívmányok már nehézkesen mennek rajta sokszor hallom Firefox indítása közben is majd meg akar dögleni a vincseszter nem is beszélve gépindulás után NOD32 startnál
Ekkor kezdtem el gondolkodni fejleszteni kéne egy picit
NEM JÁTÉKRA használom... Annak idején ennyi pénz volt a legkisebbet tudtam megvenni az ASUS ezen szériájából de akkor még volt mellette Turionos verzió is
Jelen pillanatban a gyári sempron 3400+ és 512+512 RAM-al megy /kenee mag Socket S1/következő kérdéseim lennének:
Processzor
Elvileg a foglalat szerint mennének bele a Turion X2es processzorok én TL50-52 körüli modellt vennék bele. Ezen processzorok TDPje magasabbak mint a Sempron-nak.-Az lenne a kérdésem hogy kell nekem ezek után hűtést is cserélni illetve lehet egyáltalán ?
- Turion TL5X melyiket tudnátok ajánlani ? miért ?
/TL60assal annyi bajom van elég drága és órajelben nincs annyival fölötte a TL5X es szériának, Vagy esetleg pont azért ajánlatos mert 65nm és kisebb a fogyasztás ?Előre is köszönöm a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest