- Klaus Duran: 2025 dude
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
Sziasztok!
Egy Acer Travelmate 2420-asom van,itt vettem a prohardveren.A problémám az lenne vele,hogy felforrósodik nagyon a processzor és leáll a gép,ha nagyon terhelem.Azt tudom,hogy szét kellene szedni és kipucolni a cooler-t és a heatpipe-okat (már ha van benne
),csak nem tudom hogy kell szétszednem,hogy a coolerig eljussak.Alul hiába csavarok ki minden csavart,nem lehet leszedni az alsó műanyagot.Egyedül a wi-fi-hez,a ramhoz és a winyóhoz sikerült még eljutnom.De a procinak nincs külön műanyag,amit le lehetne szedni.
Egyébként a P4 centrino 1,7 van benne és 1,5 giga ram.A proci van olyan,hogy 80 fokra is felmegy,szóval egy pasztacsere,meg egy takarítás nagyon ráférne.A segítségeket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest