- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Myers
senior tag
Egy ismerősömnek kezd elfogyni a hely a laptopján, ezért gondolkodni kezdtem, hogy hogyan lehetne bővíteni.
Most egy 120-as van a gépében.1. Nagyobb belső vinyót venni: ezt kizártam, mivel nekem kéne lebonyolítani az egész műveletet, és nem áll szándékomban 2,5-ös vinyókkal szenvedni, meg kiszedegetni a laptopból. Ráadásul egy 250-es vinyóval sem lenne annyira előrébb.
2. Venni egy külső 2,5"-os usb2-es vinyót. Egy 500-as WD Mybook 23k, ami nem olyan rossz.
A kérdésem az, hogy ezeknek kell külső áramforrás?3. Venni egy külső usb2-es 3,5"-os racket, és belerakni egy normál desktop 3,5"-os vinyót. Szerintem ez a kombináció a legolcsóbb. Mondjuk egy 500-as vinyó és a rack meglenne 20k-ból.
Gondolom, hogy ennek már kell külső áramforrás. Nem is lenne nagy baj, mert kevésbé számít a mobilitás.Szerintetek?
--------------------------
Ja és ramot is szeretne bővíteni. Most 2*512 van benne, ami nagyon kevés a vistahoz. Sajnos csak 2 slot van benne. Ezért arra gondoltam, hogy beleraknánk az egyik 512-es helyére egy 2 gigásat. Ez így jó lenne? DDR2-667-es kell bele.
Vagy mindkét 512-eset dobjuk ki belőle, és bele 2*1-et? Vagy 2+1-et?A vistanak mennyire számít, hogy 2 vagy 3GB van benne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Hobby elektronika
- Fotók, videók mobillal
- Witcher topik
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Óra topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged