- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napkollektor - csak úgy
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gigi1016
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy megoldható lenne-e szerintetek a következő "terv":
Van egy Lenovo/IBM 3000 N200-as laptopom, amely jelenleg egy Intel Celeron-M 530 (1,7GHz/ 533 MHz /1MB L2) procival rendelkezik!
Én szeretnék minimum 2 ghz-es procit bele, de sajnos nem igazán értek ahhoz hogy ez lehetséges-e, és ha igen, akkor ezen felül még miket kell változtatnom. Pl. a hűtés is megoldandó kérdés!
Nem tudom, hogy van-e olyan 2ghz körüli proci, amit bele lehetne rakni! (azt tudom, hogy nem mindegyik proci "kompatibilis", megkell egyeznie a lábszámnak, de nem tudom, hogy mely procik jöhetnek számításba).
Előre is köszi a reagálást, segítséget!Gigi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest