- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
válasz
perge666 #15864 üzenetére
Megérkezett ma a T6400,szétszedtem a laptopot,beleraktam,de nem indult el a rendszer.
Win7 betöltés közben kék háttérnél hibaüzenet hogy ellenőrizzem a HDD-t hogy minden rendben van e vele.
Próbálgattam mindent,a biosba lát mindent a gép,a cpu_t is.....Újra raktam a gépet,betöltött a rendszer,aktiválta magát a Tiny,újraindult és betöltött.
Kikapcsoltam a gépet mert volt egy kis programom,amikor kapcsolom be a kezdőképernyő bejön,de a windows indításnál állandóan fekete képernyő jön be és megint nem tölt be a rendszer.Ezt okozhatja CPU hiba,vagy létezik hogy kinlódik az SSD? / eléggé használt már az az SSD /
A Biosba teszteltem a memóriát,az rendben van,de a HDD diagnosztikánál már másodjára fagy le a gép,escape többszöri megnyomására csap sipol,bekapcs gomb hosszú megnyomására tudom csak kikapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Hp Thunderbolt dokkoló 230W G2
- Új Lenovo USB-C LAN RJ45 adapter
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest