- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViharVadász
őstag
válasz
Pyttawrx #15841 üzenetére
Igen, tiszta rendszerrel szeretnék indítani majd mindenképpen. :) Drivereket sejtettem, hogy majd nekem fog kelleni felrakni, én azt hittem, hogy esetleg a BIOS-ban kell majd valamit állítani, módosítani az új RAM vagy SSD miatt. A zárójeles rész egy picit megkavart engem, az a SHIFT + leállítás egy tiszta telepítésnél is elő fog jönni, vagy ez csak a klónozás esetén lesz várható? Kérlek ne haragudj a buta kérdések hada végett, hardver cserém még nem volt, videókat nézegettem róla eddig, hogy miképp zajlik ezen a notebookon csak néha a videókészítők is elfelejtenek elmondani egy két dolgot. :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Elemlámpa, zseblámpa
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AI tervezheti az Apple chipeket
- Yettel topik
- Mini-ITX
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest