- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ra3
őstag
Sziasztok, van egy lassan 5 éves HP G62-esem, az utóbbi időben eléggé melegedett, gyakorlatilag folyamatosan maxon tekert a venti laptop hűtő padon is, visszavett órajelekkel is, és még úgy is 80 fok körül ment a proci, sima webes böngészéssel.
Windows újrahúzás sem segített (azt gondoltam valami a háttérben terheli, meg amúgy is régi volt), ezért kicsit utánajártam, kiderült hogy ez a gond idővel utoléri ezt a típust, célszerű szétszedni, újrapasztázni.
AMD Athlon II P320 2,1 GHz, ATi Mobility Radeon HD 545v van benne, youtube-os videó alapján szétkaptam, csak egyetlen gomb bánta a billentyűzeten (esetleg ha tudtok a billentyű alatti kés mechanikához alkatrész beszerzési forrást azt megköszönném).
A kérdésem annyi hogy tehetek-e mindenhova sima pasztát (itthon Thermaltake TG-2 van, régóta használom, jó minőség), ugyanis a vga felett ilyen öntapadós vastag gyurmaszerű cucc volt, eddig nem is tudtam hogy ilyen létezik, de ahogy nyom nélkül lejött a prociról képzelem hogy milyen hővezetése lehet. Visszaolvasva itt azt találtam hogy lehet sima pasztát használni helyette, de ezért gondoltam rákérdezek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Revolut
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Starlink
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged