Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ra3
őstag
Sziasztok, van egy lassan 5 éves HP G62-esem, az utóbbi időben eléggé melegedett, gyakorlatilag folyamatosan maxon tekert a venti laptop hűtő padon is, visszavett órajelekkel is, és még úgy is 80 fok körül ment a proci, sima webes böngészéssel.
Windows újrahúzás sem segített (azt gondoltam valami a háttérben terheli, meg amúgy is régi volt), ezért kicsit utánajártam, kiderült hogy ez a gond idővel utoléri ezt a típust, célszerű szétszedni, újrapasztázni.
AMD Athlon II P320 2,1 GHz, ATi Mobility Radeon HD 545v van benne, youtube-os videó alapján szétkaptam, csak egyetlen gomb bánta a billentyűzeten (esetleg ha tudtok a billentyű alatti kés mechanikához alkatrész beszerzési forrást azt megköszönném).
A kérdésem annyi hogy tehetek-e mindenhova sima pasztát (itthon Thermaltake TG-2 van, régóta használom, jó minőség), ugyanis a vga felett ilyen öntapadós vastag gyurmaszerű cucc volt, eddig nem is tudtam hogy ilyen létezik, de ahogy nyom nélkül lejött a prociról képzelem hogy milyen hővezetése lehet. Visszaolvasva itt azt találtam hogy lehet sima pasztát használni helyette, de ezért gondoltam rákérdezek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iOS alkalmazások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Harmadjára is bemutatta ugyanazt a Huawei
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Blabok nyakrögzítő M méret
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest