- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ra3
őstag
Sziasztok, van egy lassan 5 éves HP G62-esem, az utóbbi időben eléggé melegedett, gyakorlatilag folyamatosan maxon tekert a venti laptop hűtő padon is, visszavett órajelekkel is, és még úgy is 80 fok körül ment a proci, sima webes böngészéssel.
Windows újrahúzás sem segített (azt gondoltam valami a háttérben terheli, meg amúgy is régi volt), ezért kicsit utánajártam, kiderült hogy ez a gond idővel utoléri ezt a típust, célszerű szétszedni, újrapasztázni.
AMD Athlon II P320 2,1 GHz, ATi Mobility Radeon HD 545v van benne, youtube-os videó alapján szétkaptam, csak egyetlen gomb bánta a billentyűzeten (esetleg ha tudtok a billentyű alatti kés mechanikához alkatrész beszerzési forrást azt megköszönném).
A kérdésem annyi hogy tehetek-e mindenhova sima pasztát (itthon Thermaltake TG-2 van, régóta használom, jó minőség), ugyanis a vga felett ilyen öntapadós vastag gyurmaszerű cucc volt, eddig nem is tudtam hogy ilyen létezik, de ahogy nyom nélkül lejött a prociról képzelem hogy milyen hővezetése lehet. Visszaolvasva itt azt találtam hogy lehet sima pasztát használni helyette, de ezért gondoltam rákérdezek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BMW topik
- Windows XP
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest