Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolle128
csendes tag
Itt a nyár, és mint tudjuk hordozható kedvenceink, a laptopok nem a kiváló hűtésükről ismertek, úgyhogy elkezdtem gondolkozni mivel is javíthatnék a kicsikém magas hőmérséklet adatain.
Némi keresgélés után az alábbiak jöttek elő:1. Hűtőpad, ez magának a laptopnak az átmelegítésén segítene, de aránylag drágák (a másik opcióhoz képest) és a processzor hűtésébe nem igazán segítenek be úgy hallottam.
2. Hővezető paszta, ez olcsó és hatékony megoldásnak tűnik, úgy olvastam itt a collaboratory vezet, a nikkelezett réz készítményével, de olvastam már ennek a veszélyeiről is, ami a nehéz, csak részlegesen kivitelezhető leszedés és rövidzárlat lehetősége.várom az ezzel kapcsolatos tanácsokat, az ebben járatosabb felhasználóktól!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 96% Akkumulátor
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest