- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Matteo005: 9800X3D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
Kérdés, hogy vissza lehet-e tenni, miután szédszedtem? Itt 5:46-nál szikével szedegeti le egyenként azokat a műanyag pöcköket, ami tartja az egészet. Szóval gyanús, hogy ha ezeket egyszer lekapargatom, akkor nem lehet visszatenni, ugye? Gondolom ez úgy van kitalálva, hogy ha szétszeded, akkor már egy újat raksz a helyére
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
A családban egy hölgynek sikerült leöntenie a billentyűzetet unicummal..
Asus X550LB. Azóta vacakol a billentyűzet (nagyon kevés billentyű működik), illetve néha a touchpad is. Szétszedtem és a fő probléma, hogy a billentyűzet alatt van egy műanyag fólia (X-el jelöltem a képen), amitől nem tudom kitakarítani. Ezt el lehet távolítani véglegesen? Van valami funkciója, vagy menni fog simán, ha leszedem róla? Illetve amit bekereteztem a képen, azt a réteget is el kéne távolítani, mert az is teljesen átázott. Annak pedig a touchpad hibájához lesz köze gondolom.
Elképzelhető, hogy ez végleg tönkretette a billentyűzetet/touchpad-et vagy ha kitakarítom és/vagy kiszárad, akkor megjavul? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo II: Classic és Resurrected
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkBook 16 Gen 6
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Dell G15 Gamer laptop - DLL5511306108
- Újsz. ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (4K Intel Core I9 10885H 32Gb 512Gb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb Touch
- Bomba ár! HP Pavilion G6 - i5-2G I 4GB I 120GB SSD I Radeon I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest