- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
Új hozzászólás Aktív témák
-
LostData
csendes tag
válasz
MaxxDamage #18475 üzenetére
köszi
-
LostData
csendes tag
válasz
LostData #18471 üzenetére
Ha esetleg másnak is lenne hasonló problémája:
Időközben rákérdeztem a microsoft fórumán hogy mi lehet a probléma, elvileg az avast vírusírtóm okozta az összeomlást.Tegnap este letöröltem a laptopról, ma mikor bekapcsoltam a gépet, nem omlott össze egyből, amit jó jelnek tekintek..
Viszont most vírusírtó nélkül maradtam. Csak biztonságos oldalakat látogatok meg, szóval elvileg nem kaphatok be vírust, de azért mégis kicsit védtelennek érzem magam.
Ti használtok vírusírtót? Vagy elég a windows defender?
(bocsi ha nagyon elviszem itt a beszélgetés témáját) -
LostData
csendes tag
válasz
st3v3np3t3r #18470 üzenetére
utána igen..
ma 2x indításkor halt meg, de tegnap például használat közben, teljesen váratlanul. emiatt alig merem használni, pedig most nagyon fontos hogy legyen működő gépem..
-
LostData
csendes tag
Köszi a válaszokat!
Remélem nem egy komolyabb baj előjele ez..
"Megnyugtató", hogy a sokadik kék halál után is lehet még használni a gépet, de nem nagyon szeretném hogy állandósuljon ez a probléma
-
LostData
csendes tag
Sziasztok!
Van egy kb 1-1,5 éves Lenovo V130-15IKB laptopom, ami 5 óra eltéréssel kétszer is a csatolt kép szerinti ablakkal egyszer csak lehalt és újraindult, pedig semmi "megterhelőt" nem csináltam a laptopon.
Az elsőnél csak a microsoft teams-en chateltem, a másiknál pedig csak egy PDF-et olvastam.
Szerintetek ezt mi okozhatta? Szervizbe kéne vinnem?
Köszi a segítséget -
LostData
csendes tag
válasz
st3v3np3t3r #17508 üzenetére
Szia! Köszi a tippeket
-
LostData
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom hogy jó helyre írok-e, de a következő a problémám:
Van egy nagyon régi Lenovo laptopom, amiről szerettem volna a régi fájlokat az új laptopomra áttenni egy pendrivval. Miközben a pendrivera másolódtak a fájlok, a régi laptopom teljesen lehalt, és most már bekapcsolásnál sem indul el, csak a mellékelt képen lévő hibaüzenetet írja ki.
Nem igazán értek a gépekhez.. még megmenthető? Sok emlékem van a régi laptopomon
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fujifilm X
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen házat vegyek?
- Adóbevallás
- iPhone topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Synology NAS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Négymagos Dell Latitude 3190 2-in-1 érintőképernyő laptop 360 fokban forgatható
- Lenovo ThinkPad T520 Intel Core i5-2540M 8GB DDR3 120GB Samsung SSD laptop
- Dell G3 3590 notebook (9300h,1660 Ti,16GB)
- Újszerű vékony és könnyű ÉRINTŐS Lenovo X1 Carbon (Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD Windows11)
- LG 28MQ780 - Dual Monitor - Nano IPS - 2560x2880 - HDR10 - USB Type-C - AMD FreeSync - MacBook Ready
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest