Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LostData
csendes tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
köszi
-
LostData
csendes tag
válasz
LostData
üzenetére
Ha esetleg másnak is lenne hasonló problémája:
Időközben rákérdeztem a microsoft fórumán hogy mi lehet a probléma, elvileg az avast vírusírtóm okozta az összeomlást.Tegnap este letöröltem a laptopról, ma mikor bekapcsoltam a gépet, nem omlott össze egyből, amit jó jelnek tekintek..
Viszont most vírusírtó nélkül maradtam. Csak biztonságos oldalakat látogatok meg, szóval elvileg nem kaphatok be vírust, de azért mégis kicsit védtelennek érzem magam.
Ti használtok vírusírtót? Vagy elég a windows defender?
(bocsi ha nagyon elviszem itt a beszélgetés témáját) -
LostData
csendes tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
utána igen..
ma 2x indításkor halt meg, de tegnap például használat közben, teljesen váratlanul. emiatt alig merem használni, pedig most nagyon fontos hogy legyen működő gépem..
-
LostData
csendes tag
Köszi a válaszokat!
Remélem nem egy komolyabb baj előjele ez..
"Megnyugtató", hogy a sokadik kék halál után is lehet még használni a gépet, de nem nagyon szeretném hogy állandósuljon ez a probléma
-
LostData
csendes tag
Sziasztok!
Van egy kb 1-1,5 éves Lenovo V130-15IKB laptopom, ami 5 óra eltéréssel kétszer is a csatolt kép szerinti ablakkal egyszer csak lehalt és újraindult, pedig semmi "megterhelőt" nem csináltam a laptopon.
Az elsőnél csak a microsoft teams-en chateltem, a másiknál pedig csak egy PDF-et olvastam.
Szerintetek ezt mi okozhatta? Szervizbe kéne vinnem?
Köszi a segítséget
-
LostData
csendes tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Szia! Köszi a tippeket
-
LostData
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom hogy jó helyre írok-e, de a következő a problémám:
Van egy nagyon régi Lenovo laptopom, amiről szerettem volna a régi fájlokat az új laptopomra áttenni egy pendrivval. Miközben a pendrivera másolódtak a fájlok, a régi laptopom teljesen lehalt, és most már bekapcsolásnál sem indul el, csak a mellékelt képen lévő hibaüzenetet írja ki.
Nem igazán értek a gépekhez.. még megmenthető? Sok emlékem van a régi laptopomon
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NBA és kosárlabda topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Milyen házat vegyek?
- X140M1F4N károsultjai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook 12 Retina - Magyar bill. - 2016 Early - 256 SSD, 8GB, 1.5GB
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pyttawrx