- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
AnTomySm
tag
válasz
subalive #582 üzenetére
Csak 1 vélemény: Szerintem ha a gép amit vettél új, akkor elég meredek dolog biost frissni rajta. Nemhinném, hogy megoldja. De ha nincs más, akkor egy próbát megér. Ha nem új, akkor kérdezz rá az előző tulajtól. Egyébként szerintem ha van rajta garancia inkább foglalkozzanak vele a "szakemberek". Nemtudom, hogy a Bios piszkálása nem e jár garancia vesztéssel...
Bár ebben a témában nem vagyok túlságosan otthon. -
AnTomySm
tag
Köszi az eddigieket. Rájöttem, hogy most telepített valamit. Az eszközkezelő ezt jelzi: SDA szabványnak megfelelő SD állomásvezérlő. Gondolom ez kell legyen az. Szóval megvan a szoftver. Most hogyan kell akkor kiolvastatni vele a kártyát? Én arra gondoltam, hogy majd bedugom a kártyát, és megjelenik egy újabb meghajtószerűség, mint amikor egy pendrive-ot csatlakoztatok. Aztán úgylátszik mégse. Vagy most minek kéne történjen?
-
AnTomySm
tag
Köszi a segítséget, de ugyan ezen az oldalon találtam már olyan Caradreader programot ami xphez lett kitalálva. Feltettem, de nem vettem észre, hogy bármi is települt volna, bár ez nem jelent semmit. Az viszont gond, hogy ugyan úgy nem törénik semmi, ha behelyezem a kártyát. Amúgy a kari tuti, hogy jó. Szóval a kártyaolvasó progi nem stimmöl.
-
AnTomySm
tag
Hello! Csak annyi lenne a problémám, hogy most vettem ACER aspire 5310 notit, és az 5 in1 kártyaolvasó nem olvassa az SD kártyát. Valójában más kártyát még nem próbáltam, csak ez van. Kell egyáltalán valami driver hozzá? Xp alatt fut a rendszer. Akinek volt valami hasonló gépen hasolnó problémája, az ossza meg velem is, hogy mire jutott. Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo IdeaPad Slim 5i Prémium Ultrabook Laptop 14" -40% Ultra 7-155H 16/1TB FHD+ OLED
- Lenovo Thinkpad T490 Core i5 8365U 16GB RAM 256GB NVME SSD Magyar Bill Gar
- Eladó M1 MacBook Pro 13"-14"-16" Keresek
- Eladó M1 MacBook Air Retina 13" Keresek
- HP EliteBook 850 G7 / Intel core i5-10310u / 16GB DDR4 ram / 256gb SSD / WIN11
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest