Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sequadon
tag
válasz
Dell XPS
üzenetére
Hát ez bejött.

Azt korábban próbáltam már, hogy RAM nélkül mit csinál, de most átraktam a másik slot-ba és láss csodát... Viszont csak hogy tanuljak is belőle, miért nem jó az alsó slot-ban? Visszaraktam próbából oda, de ott ugyanúgy meg sem mukkan.Köszönöm a segítséget! BÚÉK!
-
Sequadon
tag
Sziasztok,
Párom Lenovo B560 gépét pucoltam ki és pasztáztam újra. Csináltam már ilyet, bár sajnos ezt a modelt nagyon le kell bontani egy ilyen művelethez. Letisztítottam a régi pasztát, letörölgetem alkoholos fültisztító pálcával a lapkát és a hőcső alját, majd új pasztát raktam fel. Kifújtam a ventilátort és a bordát is. Összeraktam, de nem indul. Felpörög a venti, majd leáll, aztán kis idő múlva ismét pörög és így megy amíg hosszan nyomva ki nem kapcsolom. Képet nem ad, nem is sípol. Újra szétszedtem, ellenőriztem mindent, újra össze, de semmi sem változott. Képernyő szalagkábelt is néztem, helyén van. Külső D-Sub csatin sem ad semmit.
Látnoki segítségetek kérném, hátha van valami jó ötlete valakinek. Ha így marad nem lesz vacsora...

Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Gaming notebook topik
- Lexus, Toyota topik
- Battlefield 6
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Mazda topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- Titkos Aluminiumot tervez a Google a PC-khez
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe IR kam új akku gar
- X13 Yoga Gen3 27% 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1245U 32GB 512GB ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Újszerű ÉRINTŐS Dell,FullHD IPS i7 8665u(8x4,8Ghz)IntelUHD,16-32GB RAM,512SSD,Új akku
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pyttawrx