- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherka
addikt
válasz
Kolondrum #1903 üzenetére
Lehet, hogy be van állítva a BIOS-ban a maximális energiagazdálkodás és ilyenkor a szorzót leveszi 6-ra, tehát az OP. rendszer ezt nem tudja felülbírálni...én erre tippelnék először. SpeedStep
F1-el tudsz belépni a Bios-ba a notiknál...többnyire.Vagy esetleg a Win-ben is a maximális energiagazdálkodás is van beállítva.
-
buherka
addikt
válasz
Bloodrayne2 #1900 üzenetére
Van az ebay-en 40$-ért postával együtt. Ami olyan 8k körül van és kb 2-3 hét mire ideér.
Ha eldöntötted, hogy melyiket szeretnéd, valamint nem vagy tisztában az ebay-es dolgokkal.
Winner_hunsegít neked. Ő meg is veszi, ha a karod és te címedre küldeti a terméket.
-
buherka
addikt
válasz
Kadi Laci #1895 üzenetére
Dehogy van harag...azért van a fórum, hogy kitaláljuk a legjobb é legoptimálisabb megoldást.
Most írták a másik totyikba, hogy lehet nem is jó az a venti nekem, ami a képen van, mert az L7300-as gépben teljesen más formájú a légkavaró.
Lehet, hogy aztán az lesz ami te mondasz és pucolgatás-zsírozgatás lesz a dologból.
De nincs kedvem ezzel szórakozni. Rengeteg időt el lehet baxni az ilyen szöszölős melóvalTaláltam egy-két ilyen ventit itthon, csak az a gáz, hogy szinte az összes használt. Ami meg új, az horror áron van.
-
buherka
addikt
válasz
Kadi Laci #1893 üzenetére
Ha enyém volna a gép, akkor lehet, hogy nekiállnék küzdeni ezzel a venti-tuniggal amit te is javasolsz.
Venti javításban otthon vagyok, mert már jó párat felturbóztam én is, hogy elkussoljon.
Csak itt már szerintem oválisra van kopva a rézpersely és annak ilyenkor már köszöntek. Már jó ideje (hónapok óta) így használják sajnos.
Úgy vagyok, hogy kicserélni kicserélem még a légkavarót, de hogy én nekiállok most ott buherálni, azt felejtsék el.Amit te írsz azzal csak az a baj, hogy ventit nem olajozunk, hanem zsírozunk (lítium, fehér vagy szilikon zsír ajánlott) . A ventilátor végeredményben egy nagy fordulatú csúszócsapágy. Csapágyat soha-de soha nem szabad olajozni, mert a maradék zsírt is "kimossa". Egy ideig valóban elhalkul, de aztán amikor az olajat kiveri magából a magas fordulat még durvább hangja lesz, mint volt. ....félre ne értsd nem akarlak kioktatni, csak van a családban, aki ehhez sokkal jobban ért mint te vagy én, mert ez a szakmája
-
buherka
addikt
Szasztok...
Nagy kérdés:Adott egy FuSi Amilo L7300-as noti. A veni totál csapágyas benne, mint egy mákdaráló kb olyan a hangja.
Tehát venti csere kell...
Néztem ebay-en ezt a jóságot: [link]. 4K körül lenne, cakk-pakk.
Most a kínai azt írja, hogy Fujitsu L7300-as gépbe jó....remélem egy és ugyanaz, mint az Amilo L7300-as.Itthon csak 12K-t mondanak a ventire + munkadíj...betegek ezek.
Mint gondoltok vegyem, ne vegyem.?
Új hozzászólás Aktív témák
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Galaxy Tab A11 néven érkezik a Galaxy Tab A9 utódja
- OLED TV topic
- Automata kávégépek
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5520 / i7-1185G7 /16gb ram / 512gb SSD / Világitó Bill / WIN11
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- Nitro AN515 57 15.6" FHD IPS i7-11600H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple MacBook Pro 16" (2021) M1, 32GB RAM, 500GB SSD Csúcskategóriás erő, elérhető áron!
- BTO/CLEVO X170KM-G DTR i9-11900K/64GB/RTX3070 Gamer/Workstation
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest