Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bossp
addikt
Sziasztok.
Adott egy ASUS ZenBook UX363E, utángyártott akksit vásároltam hozzá ami 48%-ra fel volt töltve csak épp nem töltött. 2 fül is le volt törve rajta így kértem a cserét ami ma meg is érkezett. Ez nem törött cserébe ez sem tölt viszont működik akksiról amíg le nem merül. A régi akksit visszahelyezve tölt rendesen. Mi lehet a probléma? létezik hogy olyan akksit árulnak ami nem is működik?
SIGNAL Computer Kft. - től rendeltük. -
Bossp
addikt
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
64 bites win10 chrome youtube mellett 60%Ram kihasználtság volt. De végül 32 bites win7 megy rá. Officeból biszont újat vettünk.
-
Bossp
addikt
Másik kérdés. Bár még nem próbáltam létezik hogy ezen az Esprimon amit az imént említettem nem fog menni az office 2016 sot a 2013 se? Dx 10-et írnak mindkettőhöz. De csak DX9-et tud a sis Mirage grafikus vezerlo ami benne van.
-
Bossp
addikt
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
2 GB DDR 2. Chrome alatt jutubot nézve 30-40 %-a szabad a ramnak :d a proci mondjuk pörög rendesen
. SSD mindent megold. egy 240-es sata-s kingstont. -
Bossp
addikt
Sziasztok. Adott egy Fujitsu Esprimo V5535. A HDD-t kicseréltem ssd-re és a cél egy bongészős officeos gép lenne gyerkőcnek. Tettem rá win 10 32 64 bitet win 8.1-et win 7-et de minden esetben driverrwl anélkül recseg a hangszóró/füles ha azt kötök rá... Win 7 driver nélkül még egész élhető de csak akkor hibamentes ha visszarakom a HDd-t és a rajta lévő Vista fut... Ha erre valaki tudna valami élhető tippet azt megköszönném ha nem muszáj nem Vistáznék.
-
Bossp
addikt
Sziasztok!
Az alábbi típusú lapossal lennének gondok: Hp 15-bs029nh. egy fél doboz sör ömlött a bilencsbe és jó pár gomb nem működik. abban kérném a segítségeteket hogy hogy tudom megnézni milyen billencs kell bele? Magyar oldalakon sehol nem találtam megfelelő típust. Honnan érdemes rendelni?
-
Bossp
addikt
válasz
Interceptor
üzenetére
jaja xd gondolom a ranot alapbol is elfogadta csak mikor igp hez kiosztotta akkor hasalt el vmiert
-
Bossp
addikt
Sziasztok!
Egy jóállapotú 2. Genes i3-as Notit (Asus X55C) upgradeltem. Hdd helyett ssd az frankón működik. De a 2GB ddr 3 mellé berakott 4GB-os SO-Dimm modul-al elszáll. Ezt win 10pro telepites előtt is csinálta még win 7-el. 6 GB-ig bővíthető és ez a típusnjónak kellene hogy legyen. Itt vettem Haprón mai nap (egy kajás szalvétában érkezett) ez mindenképp a Rak hibája lesz igaz? Sajna nem tudom másik eszközben tesztelni ezért csak 99,99%-ban vagyok biztos tehát kikérném a véleményetek aztán zúzok reklamálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook 12 Retina - Magyar bill. - 2016 Early - 256 SSD, 8GB, 1.5GB
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ezek szerint sorozatban gyártanak olyan akksit ami nem is jó ezekhez a típsokhoz...
vagy épp csak pont ze nem szereti.