- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- bambano: Bambanő háza tája
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Sziasztok.
Valakinek erre válasza lenne, mi tévő legyek?
HP Pavilion G6 AMD A6 laptop, akksit kivettem, bekapcsoló gombot 5-15 mp-re benyomtam, töltőt ujra bedugram , akksi jelzés fehéren világított 1-2 mp-re villogott is. Gép felpörög, de aztán leáll.
Ezek után ismét nem tudom indítani.Próbálkoztam ezzel is, de sikertelenül : Link
A gép bekapcsolásig nem jutok el, sajnos ha akksi van a gépben akkor a töltő bedugását követően a fehér jelzés sárgára átvált. Ha az akksit kivesszem akkor asszem marad a fehér jelzés, de nem tudok sajnos bekapcsolni a gépet.
Van bármi ötletetek mi baja lehet a gépnek?
-
stigma
addikt
Sziasztok.
Sajnos sok infóm nincs,de amit tudok megosztok veletek. Adott egy HP P avilion G6 AMD A6-os laptop (eddig ennyit sikerült kiderítenem) melyet haverom áthozott mert hosszú idő után be akarta kapcsolni de nem lehet elindítani.
Amivel próbálkoztam:
- Akksit, ramot már kivettem újra visszatettem semmi nem volt
- youtube videoban láttam hogy akksi ki + bekapcsoló gombot hosszú ideig nyomva tartom de az annyit segített hogy 1 pillanatra bekapcsolt, felpörgött minden majd lekapcsolt.Ha a gépet töltőre dugom akkor most már nem csak fehéren villan fel a töltőnél a jel, hanem átvált egyből sárgára.
Sok helyen olvastam, hogy lehet DC dugó szállt el, szintén youtube videoban láttam.
Van valami ötletetek mit csináljak még meg? Esetleg szedjem szét, BIOS elem ki és vissza?
Segítségeteket előre is köszi.
-
stigma
addikt
válasz
Dell XPS #6374 üzenetére
De próbálgattam aksi mindkettőből kivettem, egyikből a ramokat is , másikból HDD-t is, de maradt a bekapcsoló gomb galiba. Amúgy szerintem lehet egyik gépnél amiből az HDD-t nem vettem ki lehet az a ludas, de már energiám sincs vele foglalkozni.Másik gép eléggé ,,leharcolt" szóval annyit már nem ér szerintem hogy szórakozzam vele.
Köszönöm a gyors helpet, ha marad még időm majd szétkapom gyorsan. -
stigma
addikt
Igen kb 10percig folyamatosan nyomkodom, semmire nem reagál.
Viszont néha fel-fel villan a háttér LEDásra kapcsol narancsságán, de csak sok századik indításra indul e.l rendesen.
Amúgy ha elindul minden tökéletesen működik, rátettem egy Win7 profi-t 32 bites-t minden elsőre megy és problémamentes.
Nem lehet hogy az alaplap zárlatos a lap, vagy valami érzékelőhibás? -
stigma
addikt
Hali. Adott 2 laptop egy Acer Extensa 5630ez és egy HP pavilon dv 6000.
Mindkettőnek a bekapcsoló gombja ment tönkre 20-30 perc folyamatos nyomkodás után kapcsol csak be ha bekapcsol.Szétszedtem a panelt, amit a billentyűzet felett van - műanyag csíkot - majd próbáltam az ottani kis gombbal is de hiába.
Ezenfelül el lehet valahogy indítani ezen 2 típust másképp is?
Sajnos bois-ig nem jutottam el, ahol be tudná állítani milyen gombra induljon, szóval ez is kilőve sajnos.
Segítséget előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen házat vegyek?
- Gaming notebook topik
- Asztrofotózás
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- ASUS TUF Gaming F16 (2024) FX607JV gamer laptop
- Acer Aspire Nitro ANV15 , i5 13420H , RTX 4050 6GB , 16GB DDR5
- Új Chuwi FreeBook N150 érintőkijelzős laptop notebook N150 16GB DDR5 512GB SSD
- Új Ninkear N16 Pro upgraded notebook Intel Core i7-13620H 32 GB RAM 1 TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
- Samsung Galaxy Watch 6 LTE 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest