- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- bambano: Bambanő háza tája
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Showhai
tag
válasz
Dell XPS #11304 üzenetére
Köszi, a HBCD előtte jó megoldásnak tűnik. A szervíz nyilván, csak kíváncsi voltam, hogy ennyivel be lehet-e vinni. A Hiren-t majd megnézem holnap, mert most nem tudnám eldönteni a raklap HDD util közül melyikkel nézzem meg, de van direkt WD vinyókra is egy pár. Meg amúgy is jó ha kéznél van (olyan mint az IT-s WD40
).
Majd jelentek a tanulság kedvéért, hátha másnak segít. -
Showhai
tag
Hello
Majd egy hete vettem egy laptopot, boltból újonnan.
Asus X552CL, HDD típusa WDC WD5000LPVX-80V0TT0. 3 napja kb naponta 2-3-szor kiad egy rövid, torzított síplolást win7 alatt, jellemzően 2D terhelés alatt (böngészés, etc, semmi megterhelő lemezművelet). A hang egy recsegős BIOS sípoláshoz hasonlít.Van egy 8GB-s SD az olvasóban mint ReadyBoost (tényleg segít 5400RPM-nél). Rágugliztam, azt írták külföldi fórumokon, hogy ilyemkor a vinyó "ne vegyen tartós tejet, hosszú könyvbe ne kezdjen etc". Igaz ez? Mármint meg fog halni a vinyó? HD Sentinel szerint makulátlan, de néha ad ki elég erős fejhangokat (nem a tibeti, hanem a kattogós).
Nyilván érdekes lesz a gariztatás, 72 óra lejárt, max odatesznek a szervízbe egy mikrofont, aztán végighallgatják a 12 órás felvételt (viccelek, tudom hogy elő tudják csalogatni a hangot vmi izmosabb seek-teszttel).Mit tanácsoltok?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS routerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- E-roller topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- ASUS TUF Gaming F16 (2024) FX607JV gamer laptop
- Acer Aspire Nitro ANV15 , i5 13420H , RTX 4050 6GB , 16GB DDR5
- Új Chuwi FreeBook N150 érintőkijelzős laptop notebook N150 16GB DDR5 512GB SSD
- Új Ninkear N16 Pro upgraded notebook Intel Core i7-13620H 32 GB RAM 1 TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest