- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gesta28
tag
-
Gesta28
tag
Sziasztok!
Van egy Asus X58L notim, aminek a kijelzője bekapcsoláskor piros hátteret mutat, majd a windows belépésnél például már eléggé mosódott a kép, olyan mintha megfojt volna a kijelző, de nem az, mivel már 2 kijelzőt is kipróbáltam, és mindkettőn ugyanaz a hiba jelentkezett. Külső kijelzőre váltva semmi ilyen probléma sincs. Távoli asztalon sem látszik semmi hibajelenség. Csak és kizárólag ezen a gépen van ilyen.
Mitől lehet ez? Kábelhiba esetleg? Vagy inverter? Esetleg VGA?
Próbáltam másik szalagkábellel, de nem segített semmit. Nincs több ötletem, hátha nektek van valami használható ötletek.Remélem nagyjából érthető volt a hibaleírásom
-
Gesta28
tag
Sziasztok!
A következő a kérdésem:
Van egy Asus notim, aminek a kijelzője nem éppen a valós képet adja, mint amit valójában látnom kellene.
A pontos hiba a következő:
A kijelző bekapcsoláskor piros háttérrel kapcsol be, ami egészen a windows bejelentkező ablakig meg is marad, majd utána átvált úgymond mosódott képernyővé. Úgy néz ki mintha elfolyt volna a kijelző, holott annak semmi baja sincs, ezt már több módon ellenőriztem. Minden kijelzőn normálisan látszik a kép, egyedül a saját kijelzője nem képes valamiért a normális megjelenítésre. Távoli asztallal is megnéztem és azon is minden rendben, külső kijelzőn szintén.
azóta cseréltem kijelzőt, valamint a hozzá tartozó lcd kábelt is, de semmi eredménye. Lehet esetleg inverter hibája? Esetleg egyéb ötlet? Már csak arra tudok gondolni, mert igazából az VGA hibát kizártam, mivel betöltődik a kép, csak a megjelenítéssel van gondja.Üdv: Gesta
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
- Google Pixel topik
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali notebookos kérdések órája
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Eladó - Acer Predator Helios 300 (PH317-55-71VR) + 2026.05-ig garanciális.
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- VivoBook 15 X540UBR 15.6" FHD i3-8130U GeForce MX110 12GB 480GB magyar bill gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 32GB 500GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest