Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszko77
csendes tag
Sziasztok.
Segítségeteket kérném a következő probléma megoldásához.
Adott egy Dell Latitude D600 laptop.A mindennapi szokásos leállítást követő másnap nem indult a gép.
A történethez hozzá tartozik,hogy az aksi nem valami jó(kb.20 percet bír)így mindig töltőről megy.
A ledek közül csak a töltést jelző led világít.A bekapcsolás pillanatában sem a bekapcsoló gomb led sem a"Caps Lock" led nem világít.Pedig ezek eddig pár másodpercig felvillantak.Valahol olvastam hogy az aksi mellett van egy úgynevezett CMOS elem,ami ha megadja magát produkálhat ilyen problémát.Ez tényleg lehetséges?Ha tudtok
segítsetek,minden ötlet jól jönne.Előre is köszönöm!
-
gyuszko77
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Dell Latitude D600 Intel Pentium M,1400Mhz,512MB RAM laptop.Kb. 2 éve van nálam és eddig tökéletesen működött.Néhány nappal ezelőtt,szokásos leállítás utolsó pillanatában fagyás és "kékhalál".Újra indítást követően kb.10 percig működött majd ismét "kék halál".Újra telepítettem az Windows Xp-t és csak néhány indítással tudtam működésre bírni.2 memória foglalat van a gépben(2*256MB kártya)kiszedtem a kártyákat és csak 1-et raktam vissza.Láss csodát elindult és minden indítás sikeres volt.Majd kipróbáltam a másik foglalatot is (külön-külön)ott viszont nem indult.
Kérdésem a következő: Mivel néha elindul mindkét foglalattal a gép,lehet-e valamilyen programmal javítani(szoftveres hiba),vagy ez a foglalat már felejtős és egy nagyobb memória kártyával használni a másik foglalatot.
Segítségeteket előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- DOOM - The Dark Ages
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külpolitika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- MacBook Air M1 8GB/256ssd/Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4239
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest