Hirdetés
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

coco2 őstag Laptop alkatrészek általában mennyi ideig érhetőek el egy specifikus laptophoz? Tehát például nem laptop ram, mert az biztos van temérdek. Inkább olyasmi, mint billentyűzet, kijelző, laptop burkolat, mechanikai részek. 
- 

coco2 őstag válasz  donjohnson

üzenetére donjohnson

üzenetéreAz az a link, köszönöm  (feljegyeztem) (feljegyeztem)
- 

üzenetére donjohnson

üzenetéreSSD miatt akkor nem aggódok, lövök majd valamit, köszönöm a tippet. Ram-ról bármi gondolat? (Valamikor évekkel ezelőtt valakitől kaptam linket laptop alaplapokat listázó szervíz oldalra, ahol volt listázva socket / maximum támogatás, de nem tudtam visszakotorni, és feljegyezve sem találtam meg a linket. Pedig most jól jönne  ) )
- 

üzenetére donjohnson

üzenetéreKöszönöm a tippet. Beszerzek gitárpengetőt  Még 2 dolog - szétszedés előtti informálódás. Sata kompatibilitás. A mostani notiban sata hdd 2.5" van. Az ssd-kről nem tudom, hogy ott a sata az minden esetben kompatibilis sata, vagy van vele valami verzió játék, ami miatt tudok olyan sata 2.5" ssd-t vásárolni ipon / temu / ali / akárhol, ami végül nem lesz rádugható a laptop sata csatijára? Ram. A laptop számláján ami típusról van "Acer Aspire 3 A315-56-324D NX.HS5EU.003", és szerepel rajta "Kingston 4GB RAM DDR4 (1,2V) 2666 MHz (KVR26S19S6/4)" - feltételezésem szerint Acer-ék ezt rakták bele bővítő socket-be (anno ezt az egy opciót kínálták hozzá). Azon gondolkodok, biztos nem támogat többet? Széria számot, ilyesmit tudok, ha bármit segít. Utána lehet járni ennyi alapján, hogy létező opció-e a jelenlegi 8 gigánál nagyobb mennyiséget elérni? (És persze hardveres következmények nem tudom, mint például felére lassul, ha nagyobbat rakok bele, és az alaplapi 4 giga akkor elveszik, vagy bármi olyasmi). Bármilyen tippet előre is köszönök. 
- 

coco2 őstag Köszönöm a kimerítő választ, de én főleg a munkadíjra gondoltam. Laptopot használok idestova 18 éve (sacc/kb), de életemben laptopot összesen szervízbe még csak garanciális alapon vittem kijavítandó hardveres hibával. Szóval simán csak nem tudom, milyen munkadíjak vannak. A szoftveres oldalt rendezni tudom, szót sem érdemel. A hardver más téma. Ahogy hallottam, a laptopok némelyike spec szerszámot igényel, el tud törni benne ez-az ügyetlen szerelésnél, aztán nem lehet rendesen összerakni, azt kerülném el. A hardver jelen esetben A315-56. 
- 

coco2 őstag Köszönöm a tippet, akkor azt eleresztettem  Más. Ha szervízbe beviszek egy laptopot (még garanciális, márka partner szervízbe viszem), és kérek hdd -> ssd cserét (viszek kézben 2.5 sata-s ssd-t), gondolom, munka díj van rá cserélni. Mire számíthatok jellemzően? 
- 

coco2 őstag Sziasztok! Közel 5 éves laptopon (acer 3-as) az usb csati oldalt kicsit laza. Az oda bedugott cuccon megszakadozik a kapcsolat. Nem szedtem szét a laptopot, nem tudom, hogy az a csati alaplapon van-e, vagy külön panel a laptopban, amit esetleg részegység szintjén cserélni lehet benne? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P15S - 15.6" - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 512Gb - Quadro P520
- Lenovo Thinkpad W540 15.6" Wokrstation - I7 4700MQ 2.40GHZ 8Gb - 256Gb ssd - Quadro K2100M
- Hp Zbook 17 G6 Munkaállomás - 17" I7 9850H 2.60 GHZ -32Gb ram - Quadro RTX4000 Vga
- Lenovo Thinkpad P53 15,6" - I7 9850H 16Gb - 256Gb ssd -Quadro T1000
- Apple Macbook Pro 14.1 - I5-7267U - 16Gb - 256Gb ssd
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(feljegyeztem)
 (feljegyeztem) )
 ) 
							 Pyttawrx
 Pyttawrx