Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Studi22
aktív tag
válasz
Feralheart
üzenetére
Az erős, annyit meg lehet nem ér az egész, így viszont nem értem akkor miért ad képet az asztal betöltéséig...
-
Studi22
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Acer 5315-ös noti ami tegnap még működött, ma pedig ez a kép fogadott. Kipróbáltam külső monitorra rákötni, a kezdőképernyő megjelenik és látom ahogy az oprendszert tölti, de amikor az asztal jelenne meg akkor visszavált a noti képernyőjére, így gyanítom hogy nem videokártya hiba.
Szalagkábel probléma lehet? -
Studi22
aktív tag
válasz
OverKiller
üzenetére
Szia,
Sajnos ugyan ez a problémám volt nekem is 5750-el csak Nekem garis volt a készülék.
Én viszont nem "vandálkodtam" egyszerűen egyik pillanatról a másikra megszűnt, tehát nem biztos hogy forrasztásos az ügy el kell hogy szomorítsalak van egy vezérlő az alaplapon ami eltud "pukkanni" ez miatt nekem is mainboard csere volt.Üdv:
-
Studi22
aktív tag
Sziasztok,
A problémám:
Gép:MSI Gx600
Videókártya: Nvidia 8600GtA hiba az eszközkezelőben felkiáltó jellel szerepel(43-as kód a windows leállította az eszközt mert problémákat jelzett.) legfrissebb driver telepítés és win újrahúzás után is.
A készülék tökéletesen működik(felbontás rendben, viszont semmilyen lejátszóba nem tölt be feliratot, illetve 3D-s játékok nem indulnak.
A hűtés rendben újrapasztázva semmilyen égési nyom nincs a kártyán...Ezt csak új kártyával úszom meg?
-
Studi22
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Toshiba m30x-167m és nem akarja semmilyen progival se megmutatni a cpu hőmérsékletet mindenhol csak hdd hőmésékletet lehet látni!
Megpróbáltam biost cserélni de sikertelen volt mivel bios frissítéskor visszakaptam azt a hiba üzit hogy a bios verzio amit flashelni akarok ugyan az amit használok így nem hajlandó ez igy ebben a formában igaz hogy a verzio szám ugyan az csak dátum kb 3 hónap eltérés van!
Ha tud valaki valami okosat mondani hogy mi az a dolog amitől a cpu hőmérséklete függ monitorozás szempontjából akkor várom az ötletet mert én már kifogytam.
Köszönöm válaszaitokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- World of Tanks - MMO
- Gran Turismo
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BinX
- További aktív témák...
- Envy 17-da0830nd 17.3" FHD IPS érintő Ultra 7 155H 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- XPS 15 9510 27% 15.6" FHD+ IPS i7-11800H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 17-CP0678ng (Ryzen7 / 32GB DDR4 / 17,3" FHD / VEGA 8 2GB / 512GB SSD / Win11 / ÁFA)
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pyttawrx