Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bencze
senior tag
válasz
Pyttawrx #19423 üzenetére
Nem tudom megmondani honnan jön, a gép hátánál hallom legerősebben. Tápra dugva elég idegesítő amikor csend van, esetleg valami tápáramkörre gondoltam. A mikrofon nem veszi annyira mint amennyire élőben idegesítő a cicergése, a ventik nem igazán nyomják el, áthallatszik rajta. Kicsit figyelem majd, hogy venti sebességtől függ-e.
-
bencze
senior tag
Hali,
Latitude 7390 notebookom ciripel. Amikor csend van nagyon idegestítő, egy idő után mintha a fejemben szólna. Nem tudom mikor kezdte, hogy mindig ilyen volt-e, mert nem erős, az a típusú sunyi hang ami zavar és nem tudod mi az. Most, hogy rájöttem mr sokkal könnyebben idegesít. Amikor zaj van - beszélek, fülhallgató stb nem hallom de néha baromi rossz.
2 tápegységgel próbáltam, egyik 130w dokkolóval, usb3-on, a másik a fapados 65w direkt, mindkettővel csinálja. Nélküle is csinálja de sokkal halkabb.
Rögzítettem egy usb-s mikrofonnal, Audacity-vel felhúztam clipping-5 db -re a hangerőt, ha ez mond valamit. Nem kellene senki fejét leszakítsa, de szólok, a venti süvít (pedig mindent lezártam).Nagyon fura mitől halkabb a második, az elején ugyanolyan venti szinttel kezdődik mint a másik, mintha a mikrofon halkabb szinten rögzítene valamiért. Később visszaveszi a fordulatot. Itt is hallatszik de halkabban, a fülem odatéve a hátához is kevésbé hallatszik a ciripelés, nem csak a felvételen. (mikrofon beállítás, pozíció, audacity ugyanaz. a lényeg, hogy a ciripelés a valóságban is sokkal halkabb)
Ez ilyen kell legyen vagy valami baja van? 2 éves, amúgy nem vagyunk jó barátok mert elég rendszeresen 100%-on teker a cpu (Teams.. mi más...), a venti elég hangos, akkut pár hónapja cseréltek mert fel volt púposodva, szóval nem hibamentes de eddig ennyire nem vettem észre a ciripelést, fene tudja...
Mi okozhatja ezt illetve csinálhatok valamit vele?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Sorozatok
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- HP probook 650 i5 8gen Windows 10pro
- Nagy Teljesítményű Acer Nitro Gamer Laptop 5 (RTX 3070) - GARANCIÁLIS 2026 VÉGÉIG!
- Prémium Hordozható Razer Blade Stealth Gamer Laptop 13" Karcmentes Állapotban
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
- Acer Aspire 3 15.6" A315-23-A8DS - AMD 3020e, 8 GB RAM, 128 GB SSD, Win 11 Pro
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest