- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Szőke Ottó #17210 üzenetére
Esélyes hogy jó lenne. De ilyen core2 gép 10-20eft-os kategória. Reball nem tudom mennyi lenne.
Nekem egy hp pavilion dv5 csinált ilyet és most is pihen darabokba szedve egy dobozba. De az még ennél is gyengép gép.
Én mondjuk hőlégfúvóval nekiesnék barbár módon a gpunak nnyit megérne. -
válasz
st3v3np3t3r #17195 üzenetére
Van egy működő másik gép kölcsön, próbaképpen átrakom a kijelzőjét, szerencsére nem nagy munka alig pár csavar tartja. Ha megy akkor tényleg kijelző. Azt meg tudok venni hozzá. A gépek ingyen voltak szóval kis ráfordítást még megérnek. Viszont ami nagyon nagy gond hogy pár gép bios jelszavas és nem tudom hogyan lehetne kiütni.
-
Hali!
Van egy Dell Latitude E6400-as aminek a kijelzőkének a képe fel-alá ugrál. Kicseréltem már a kijezőhöz a komplett kábelezést biztosan jóra de ugyan úgy hibás. Az inverter is biztosan jó mert azt lehúzva is látom ugrálni a képet és másik inverterrel is ezt csinálja. Külső monitorral meg hibáltan.
Alaplap hiba lehet vagy kijelző szart be? Fölöslegesen nem vennék bele kijelzőt ha a lap rossz.
Ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- Milyen routert?
- Házimozi belépő szinten
- Béta iOS-t használók topikja
- Robogó, kismotor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- További aktív témák...
- Lenovo mini laptop suli kezdésre!
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330-15IKB: i7-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Omen - i5-7300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
- Keresünk dokkolókat
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- JBL Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest