Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- [K2]: Synology NAS és a felhő
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dead_slow
tag
válasz
Dell XPS
üzenetére
Üdv újra!
Ma szétszedtem, lehúztam mindent
a probléma továbbra is fennáll igaz kicsit jobb lett, gondolom elmozdítottam a hibás részt, a hiba a kábel mozgatásánál is jelentkezik illetve elmúlik, nem csak a kijelző tekergetésénél, az elfehéredést is jobban megfigyeltem, igazából nagyon sűrűn becsíkozódik a kép vízszintesen.
Megnéztem a service guide-ot illetve a kábel számát és ha jól látom nekem nem arra van szükségem amit linkeltél hanem egy ilyenre, csak megerősítés kellene, hogy jól gondolom-e
-
-
Dead_slow
tag
válasz
Dell XPS
üzenetére
Behajtottam olyan szögbe, hogy elfehéredjen, kicsit megnyomtam a bal sarkát és rögtön vissza jött a kép, csavargatásra is, de amit írtál, hogy kb 50mm magasságban finoman nyomkodjam végig azt nem teljesen értem, mármint, hogy hol kéne a fedlapot nyomkodjam?
Köszönöm szépen a segítséget, ritka az ilyen segítőkész ember

-
Dead_slow
tag
Üdv!
Van egy HP ProBook 4520s típusú laptopom, a gond az, hogy ahogy mozgatom a fedlapot úgy a képernyő villog, vagyis keresztben elfehéredik különböző szélességű sávokban, néha teljesen, a háttérvilágítás nem megy el. Jól sejtem, hogy ez valamilyen kábel kontakt hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U
- Macbook Pro 14"- 16" - M5/M4Pro/M4 Max - Rendelhető!
- Thinkpad E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3703, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Ki lehet ezt mérni valahogy?
a többivel nem volt gond, de ez sem akkora gáz, majd legközelebb jobban odafigyelek
a probléma továbbra is fennáll igaz kicsit jobb lett, gondolom elmozdítottam a hibás részt, a hiba a kábel mozgatásánál is jelentkezik illetve elmúlik, nem csak a kijelző tekergetésénél, az elfehéredést is jobban megfigyeltem, igazából nagyon sűrűn becsíkozódik a kép vízszintesen.

Pyttawrx