Hirdetés
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice&Lime
veterán
Ilyen még nem volt. (noti, win7,ssd,i5-3320m,intelhd4000,4gb ram).
Eddig minden rendben volt, böngészek csak 2 fülön az internet explorerben, egyik fülre rá akartam menni vagy bezárni már nem tudom pontosan és az egér kurzor belassult kb. 2-3mp-re.
Ez micsoda volt? -
Ice&Lime
veterán
Ha odateszem a fülemet ahol van a laptopban a proci, hallok apró éles folyamatos sistergéses sercegéses hangot. Még nem figyeltem fel rá, hogy ilyen lenne, eddig nem volt ilyen fajta hangja. (Tudom hogy a proci adja ki, mert a ventit letőttem az nem ment közben, winyó meg nem az, mert ssd van benne és ahoz is odatettem a fülem, nem abból jön az a hang, pontosan a prociból jön.) Valaki megtudja mondani mi ez a hang a prociból? (Ha winyó lenne benne nem tűnt volna fel mert annak van valami hasonló hangja legalábbis a w.d.-nek biztosan.)
-
Ice&Lime
veterán
tudja valaki hogyan csinálják a szervizesek hp probook 6465nél a touchpad cserét?
érdekelne hogy hogyan és mennyire szedik szét a gépet?
ha valaki tudja konkrétan légyszi írjon egy prv-t! -
Ice&Lime
veterán
sziasztok!
érdekelne egy jelenség a touchpaddal kapcsolatban.
most hp probook 6465b-m van, előtte dell inspiron n5110-em volt és a jelenség meglepő modon ugyan az, nem hiszem el....
ahogy a touchpad-en viszem az ujjam szépen é-ny,d-ny,d-k,é-k irányba mintha hullámozna(vagy piciket ugrálna) a kurzor mozgatás közben.
synaptics driver van fent, majd leszedtem, anélkül is ugyan az, majd ismét sinaptics driver hp honlapról, majd sinaptics honlapról, de ugyan az a jelenség.
már volt fent egyébként xp is és most 7 van, de ugyan az.
szóval működik, de sréhen víve hullámzik. nem értem én ezt.
meg ettől függetlenül a dell-emmel is ugyan ez volt, pedig semmi közük egymáshoz.
tud valaki erre valami értelmeset, okosat mondani? -
Ice&Lime
veterán
mi van akkor, ha az egyik gomb a billentyűn van hogy beragad és picit recseg?
eltört valami benne vagy alatta? -
Ice&Lime
veterán
Sziasztok.
Van egy laptopom.Ha jól tudom ez a wifi kártya benne.(remélem jól tudom)
Ahogy ráteszem a cpu hőpipa fedőre a kezem, érzem hogy még a cpu rész is langyosabb, mint ez. Ahogy ráteszem a kezemet a wifi karira forró. Ez miért van, normális ez?
(és van valami progi ami a wifi hőfokát kijelzi úgy mint a cpu-ét meg a winyó-ét?)
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nők, nőügyek (18+)
- Politika
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Léghűtés topik
- Sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest