- Argos: Szeretem az ecetfát
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
FATÁLIS! Dekódold, nekem nem sikerült.....szerintem, arra gondolt, amit beszéltünk!?!?
Ez velem is megtörtént: minden alkalommal újraindításkor a billentyűzetet használva, be kell lépnem az egér tulajdonságai az eszköz beállításai alatt, hogy be tudjam kapcsolni az egeret. Minden alkalommal ugyanazt kell végigcsinálnom, billentyűzetet használva:
- Windows Start-->keresés: "programok és mappák" mezőbe beírni: "Help", majd Enter
- keresőmezőbe beírni: "Touchpad", -majd Enter
- legördülni, "egér beállítások" -Enter
- legördülni (Tabulátorral), változtasd meg az egér működését) -Enter
- legördülni (Tabulátorral), Click, megnyitni egér tulajdonságait) -Enter
- az egér tulajdonságaiban lenyomom a "Shift+Tab" gombokat, hogy kiemelve legyen a felső sor, majd jobb nyíllal a legaljára gördülök az Eszköz Beállításokhoz, majd ott legördülni (Tabulátorral) Enable (bekapcsolni) majd Tabulátorral Enable (Alkalmazd)
Minden alkalommal végig kell ugyanezt csinálnom!! "Shift+Tab" működteti a kurzort, ha a nyílgombok nem működnek.
Sok szerencsét! -
Dell XPS
veterán
Erről küldtem a videó anyagot Neked, csak Ő valami hihetetlen úton jut el a Device settings -hez, és az egér tulajdonságaihoz. Ráadásul, azt írja, hogy minden egyes indítás után meg kell csinálni a lépéseket.......-szóval, ha gondolod, lefordítom, de ez felesleges szvsz. A tegnapi harc után (tisztább fejjel), azt gondolom, hogy mégiscsak a touchpad -al lesz a gond.
-
Dell XPS
veterán
Próbáld ki, hogy kikapcsolod, kihúzod a tápot, majd újraindítás után, kizárólag akkumulátorról használod a gépet. Nézd meg egyszer így.....(tápot nem használod, továbbra sem)------>
Kapcsold ki, majd vedd ki az akkumulátort, tartsd lenyomva a "power" gombot (bekapcsológomb) 10mp -ig, majd tedd vissza az akkumulátort és indítsd a gépet....
-
Dell XPS
veterán
Nagyon szívesen, bár még tudnék javasolni, de sztem nincs már más, mint tényleg rossz az eszköz (touchpad), nem jó az OS......szétszedve nem volt, így szalagkábel nem lehet. Egyáltalán nem is kell telepíteni a touchpad driver-t, hogy működjön.....DE. mi működjön, ha nincs is eszköz ??? 10 év óta az első ilyen komoly belefutásom, remélem sikerül valahogy előkerítened...
-
Dell XPS
veterán
Recovery -vel visszahúztad a gyári OS -t, vagy Te telepítetted lemezről. Nagyon furcsa, mondjuk én még nem is nagyon találkoztam "meghalt touchpad" -al (ez nem jelenti természetesen, hogy nem mehet tönkre..), de mindha nem ismerné fel az eszközt.....- hogy telepítetted a driver -t, ha nem volt az eszközkezelőben? Van Live cd ?
-
Dell XPS
veterán
Még egy lehetőség van: BIOS beállítások, mondjuk erre nagyon kevés esély van, hogy nem értelmezett. Amennyiben semmi, azaz nincs letiltva az eszköz, és még nem is látni (érdekes), akkor szerviz....
Szerk: Egyik pillanatról a másikra megszűnt a touchpad létezni? OS is lehet, egy visszaállítás? Utána tényleg, szerviz..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Macbook White 13" unibody
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest