Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anakin007
aktív tag
Akkor mindössze csak egy bizti ment ki az alaplapon, szvsz nem kapja meg a nagytápot az inverter. Én is így jártam ibm T42-nél, amikor lusta voltam megvárni míg leáll az xp és még menet közben kezdtem lekapni a kijelző műa. keretet. Az utolsó pattintásnál elment a fény. másik inverter, másik kijelző, semmi.
Kész röhely, mert direkt emiatt van bizti az invertereken is és az nem ment ki
Kell egy multiméter. Kapd ki az alaplapot és tesztelgesd végig az összes smd biztit a kijelző csatija közelében, alul-fölül és meglesz. Valamikor sima smd 0ohm-ot raknak be e-célra, szal azokat is nézd meg.
U.i.: lehet, mákom volt, de mindig leltem rajzot mindenhez, acerekhez, ibm-hez, fujitsukhoz, egyedül egy toshibával vajúdtam majd 2 napot, de az egy alig 1 éves noti volt...
Ha nagyon nem megy és pesti vagy, hozd fel valamelyik nap és megszögeljük.
-
netzoli
tag
-
f27
senior tag
-
xcbiker
addikt
1. Lehet a merevlemez hibája, merevlemez csatlakozási hiba, valamint déli híd hibája akár.
2. Video chip hiba.Megjegyzem nem egy megbízható típus ez. Mi sem tudjuk 100%-os biztonsággal hosszú távon jól működővé varázsolni ezt a modellt, pedig napi 20-30 gép jön be javításra és kb ugyanennyi javítva ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Robotporszívók
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Arc Raiders
- Gumi és felni topik
- Kutya topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx