Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- [K2]: AnyDesk átverés
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyNagz
senior tag
válasz
aakosch
üzenetére
Win telepítő alatt csak egy szabvány driver van, ezért nem működik ott még rendesen. Nézd meg aida-val, hogy tuti Elan touchpad van-e benne. Ha igen, a gyártótól kapott drivert tedd fel, az Elan oldalán úgy tudom semmi nincs, csak egy jótanács, hogy a gyártónál érdeklődj. Ha viszont jó driver van fent és szar a touchpad, akkor tényleg hardveres a hiba. Nekem olyan már fordult elő, hogy Elant írt ki a gép, de Synaptics touchpad volt benne.Aztán elment szervizbe és a felső burkolattal együtt a synaptics touchpadet elanra cserélték...
-
Roxy27
tag
válasz
aakosch
üzenetére
Hali!
Még nem láttam ugyan ennek a típusnak az alaplapját de egy dolog lehet...
Ha nem a hangszóróból jön akkor csak egy kondi lehet. Ha ezen a lapon van még régebbi típusú elektrolit kondi, ami a táprésznél vagy a proci 3.3V-os puffer/szűrésnél szokott lenni, akkor az tud ilyen kis ciripelő hangot adni. Ha tényleg ez van, akkor gyártási hibás a kondi, azaz az alaplap. Ezekre gondolok lásd a képen...
Bár ilyen hibával még nem találkoztam...Nem lehet, hogy egyszerűen csak a hűtőventi hangja, esetleg elkapott valami kis szöszt
ami most súrlódik...???
Mivel 4 hónapos küld vissza gariba. Ha tudnak a hibáról akkor alaplapot fognak cserélni. Ha nem akkor visszaküldik, hogy nem találtak semmit.
Lehet elmegy igy még akár egy fél évet is gond nélkül...viszont előbb utóbb felpúposodik, és zárlatos/szakadt lesz. Aztán nem fog majd bekapcsolni.
Egyébként én ilyenekkel foglalkozom, ha gondolod megnézhetem én is, de akkor ugrik a gari (a szétszedés miatt)
Nincs több ötletem...
Üdv,
Zsolt
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop - 15,6 FHD IPS 144hz/ i7 10750H/ 32GB RAM/ RTX 3050Ti/1,5TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -60% i5-1250P 12Mag 32/512 FHD+
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- MSI GF66 gamer laptop - i7-11800H, RTX 3070, 32GB RAM, 1TB SSD, Win11
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H Refurbished - Garancia
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ami most súrlódik...???
Pyttawrx