- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bluesummers #14705 üzenetére
Ment pü.
-
válasz
Bluesummers #14699 üzenetére
Egy gyári ventillátor (más nincs is) 3-4 ezer forint.
-
Corleone33
senior tag
válasz
Bluesummers #14682 üzenetére
ütközést nem igazán érzek, illetve nem is "nyomódik be"...jó eséllyel az lesz akkor hogy kiszedem és kitisztítom, hátha az segít
-
tuvics13
csendes tag
válasz
Bluesummers #14684 üzenetére
Megnéztem és sajnos tényleg nem lehet ráhúzni a win7 ultimate-em.
A megnéztem az általad jelzett dolgot, de azt már korábban orvosoltam. Legacy-n van, felismeri a lemezt és az usb kulcsot is, majd a win fileok betöltésénél a következővel lepett meg a gép:
Kék háttér és a következő szöveg:
A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. If this is the first time you've seen stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow these steps:
The BIOS in this your system is not fully ACPI compliant. Please contact your system vendor for an updated BIOS.
és a technikai infó... ennyiViszont akkor megkérdem az előttem szólót, hogy Ő milyen forrásból szerzett teljes win10-et, mert nekem aktiválásért rinyál már napok óta és fene mód zavaró a munkám során.
Köszönöm a segítséget!
-
SutPet
aktív tag
válasz
Bluesummers #14088 üzenetére
vinyó nélkül indítva is ugyan ez a hiba csak a system diagnostics jön be hiába a biosba akarok belépni. Vinyót megformáztam másik gépben szintén ugyan ez a probléma. A legnagyobb problémát az jelenti hogy nem tudok bios-ba belépni csak az a fránya System Diagnostics jön be ahol választhatok f1-4ig... kezd kicsit őrületbe kergetni ez a gép, szép meg jó gépnek tűnik de egyenlőre csak púp a hátamon :S
-
ispi
tag
válasz
Bluesummers #14029 üzenetére
Ilyen eszköz csatlakoztatás-leválasztási mindenféle variációkon már túl vagyok, ezekkel kezdtem...
-
clermont
csendes tag
válasz
Bluesummers #14030 üzenetére
Köszi Mindenkinek!
közben megoldottam úgy, hogy a feltett fapados win7 alatt inditottam a win8.1 installt, gondolom onnan vette a drivereket, aztán install alatt újra particionálás és nyoma sincs az előzményeknek de a driverek betöltve maradtak (gondolom)...s fel is ment a win8.1..de köszi minden tanácsot, linket!
szevasztok!
ui: pendrive-ról telepítettem HDD-re, SSD-t a havernak majd a gari letelte után javasolok...
-
ispi
tag
válasz
Bluesummers #14026 üzenetére
Sajnos az elemhez ennél a típusnál a sima fedőlapok levételével nem férek hozzá a gép szétszedésen nélkül, a neten kutakodva olyat is olvastam, hogy rá van forrasztva az alaplapra... SSD nélkül is próbáltam, de minden variációban ugyanaz az eredmény: 4 másodperc (vagy talán 3,5 stopperrel mérve) múlva újraindulás vég nélkül, de csak tápról, akkuról simán leáll. A BIOS-ba sem tudok belépni, nem kapcsol kijelzőt, nincs kurzor, nincs kép. Ezt 2011 januárjában vettem, hát nem tudom, hogy egy elem lemerülés produkálhat-e ilyen tüneteket...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hívószám-hamisítás
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- NBA és kosárlabda topic
- Viccrovat
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged