Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ahanybika
üzenetére
hárt azért ciánt ne vagyél rá
, láttam én már olyan "IC hibás" gépet ami a word.ben néha karaktereket írogatott mint egy szellem 
egyébként lehet. végülis egy vénycső, és mint ahogy otthon is úgy az is ki tud égni... de ezért írtam, hogy mérd meg az inverterre jutó veszt.
-
-
válasz
Ahanybika
üzenetére
hát énis invertert mondtam volna elsőre...
de így lehet a vezérlő IC.
mérd meg, hogy az inverter mekkora feszültséget kap amikor válozik a fényerőd. ha ott is változik, akkor az alaplapon lesz a gáz, ha nem akkor a kijelzőn.persze, hogy ott jó, mert a kimeneteken nem állítasz fényerőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- World of Tanks - MMO
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 4GB I 240SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Update 11.21. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, láttam én már olyan "IC hibás" gépet ami a word.ben néha karaktereket írogatott mint egy szellem 
Pyttawrx