Hirdetés
- Garry84: Sumák aprós?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ravail
senior tag
válasz
Impressa #9144 üzenetére
Szia!
Bocs, mással foglalkoztam!
Jelenleg itt 25,2 fok van. De ez olyan túl sokat nem befolyásol. Ha jó a hűtés a laptopban, nem annyival nő a laptopban a belső hőmérséklet, mint amennyivel a környezet hőmérséklete. Az Asus F7E-ben semmilyen moddolt, vagy tuningolt hűtés, vagy hűtési rendszerelem nincs. Így, plusz rézlap sincs. Egyszerűen, csak az Asus által jól méretezett és tervezett hűtés van benne. Talán annyi a többlet, hogy a CPU és a GPU réz hőátvevő/elvezető lapját 3000-es autófényezőtől szerzett (úgynevezett vízpapírral) "csiszoló" papírral tükrösre políroztam.
Ebben "gyárilag T5550-es CPU volt, amit párhetes korában kicseréltem egy T7500-asra, és azt cseréltem vagy másfél éve a T9300-asra. Tulajdonképpen 3 generációnyi CPU volt már benne, de egyik sem melegedett túl. Persze minimum évente kap nagytakarítást és újrapasztázást.Tommy Da B1G: Én először -ahogy írtam-, egy rézlappal megnövelném, stabilizálnám a hőátadást, a hőelvezetést. Ha ez elegendő, nem kell -a nem olcsó- új hűtésrendszer. A pasztáról nem merek nyilatkozni. Mert, az én tapasztalatom szerint a néhány fok csak az eltérés a különböző paszták között, de mások másképpen vélekednek. Sokszor használok sima, 160 vagy 180 fokon olvadó szikikon zsírt, és még nem volt rá soha panasz, nem volt vele baj. Azt nem vitatom, hogy a helyette használt professzionális minőségű pasztával max 4-5 fokkal hűvösebb lehet.
-
TommyNagz
senior tag
válasz
Impressa #9144 üzenetére
Muxless graphics, elvileg a hd3000 es a radeon ossze tud dolgozni egyes modelleknel. Ennel pont nem. Bar most varok egy moddolt biosra, hatha azzal menni fog (unlockoljak a rejtett menuket
) Nekem az os x konpatibilitas miatt lenne nagyon jo a hd3000, az atival nagyon sok a baj. (16bites szinmelyseg, fantom nem letezo vga kijelzo, es rohadt sok buheralas aran megy csak
)
A hutes meg ugy latszik az also kategoria atka.
Jut eszembe: rezlapka + atlag paszta, vagy szuz huto + ezustporos paszta? Esetleg mindketto? Ez mar lehet, hogy ugyanaz az effekt lenne, mint a tul sok pasztanal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gitáros topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- DELL Precision 7760 munkaállomás
- Lenovo Thinkpad L13, 13,3" FHD IPS, I5-10310U, 16GB DDR4, 512 GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( o
- Lenovo Thinkpad L15, 15,6" FHD IPS, Ryzen 7 Pro 4750U , 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- Új 0km es GARANCIAS acer nitro 15 rtx 4060 ryzen 7
- Új garanciás MSI Alpha ! R9 7945hx 32 ram 17 col 240hz qhd rtx 4070
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ Érintőkijelző 100% sRGB - 1 év garancia
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest