- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz
eketomy #5166 üzenetére
Ez így ebben a formában nem teljesen igaz!!!
Nemrég volt egy notim, szintén nem, vagy csak alig működött a bill. Természetesen külső bill-el tökéletesen működött! Rögtön lázas keresésbe is kezdtem másik bill modul után. Minthogy nem találtam pontos típust, és kompatibilitási ismeretem nem volt, szervízbe vittem. Itt kis vártatva közölték velem, hogy bizony déli híd hibás a gép!
A bevizsgálás ingyen volt, javítás nem történt, ergo mégna tipikus szterotip elgondolás sem él, hogy akkor is javítanak, ha nincs baj. Ügyes és korrekt srácok vannak ott...Nem olvastam vissza teljességében a kérdéskört, de ha egy kijelző nem mutat semmit, ritkán vga hiba!
Első körben erős, a kijelzőre nem merőleges fénynél meg kell vizsgálni van-e kép. Ha igen, akkor inverter hiba, nem üzemel az élvilágítás. Ha ledes, ez a tézis nem él, más a technológia. Ha nincs kép, lehet lcd panel hiba, és utána vga. Ilyen nltim is volt, lehalt az lcd, semmit nem mutatott, de egy évig ment külső monitorral.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG STRIX G713RC-HX180
- Acer Predator Helios 300 (felújított)
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged