Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Peter Kiss: Somogyi internet rádió INR 5000/BK
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagypasztor
tag
Szerintem ha videókártya lenne, attól még felpörögne a vinyó.
Nekem is volt egy alaplap hiba korábban az msi-mben. Az széria hiba volt. Úgy jelentkezett, hogy megmozdítottam, és rögtön lefagyott a gép, vagy ha nem volt alátámasztva középen, akkor el sem indult. Úgy ahogy leírtad.Bekapcsol, de se a vinyó nem mozdul, se a képernyő nem csinál semmit. Szerintem érdemes az alátámasztást kipróbálni a közepén. Ki tudja, hogy érintkezési hiba-e.Egyébként szerintem a mai alsó kategóriás lenovo-k nem olyanok, mint a régi gépek!
A kedvesemék most vettek egyet, de azon egy fél év után már van olyan billentyű pl, ami nehezen reagál, meg terhelés alatt előfordult, hogy újraindult. Gondolom ez meg a hűtés elégtelensége miatt fordult elő.
Szerintem ha olcsóbb laptopot akarsz, inkább asus.Azok talán még bírják az alacsonyabb kategóriákban is. de annyira nem értek hozzá. Érdemes utánanézni!Sok sikert!
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Itt az igazi AJÁNDÉK ÁR! - ÚJ, bontatlan Macbook Air 16/256GB AZONNAL! - Midnight
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Update 12.18. 18:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- PlayStation 4 Slim 1TB
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pyttawrx