Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yaye
őstag
válasz
horvathd
üzenetére
Az tényleg elég fura. Nem vágom nagyon az akkukat, de ha valami belső cellazárlat, vagy valami ilyesmi éri akkor el tudom képzelni hogy kipukkadhat az akku ilyen hamar is. Magam is tapasztaltam hasonlót, mondjuk még az ősidőkben, valami régi Ni-Cd notiakku volt asszem.
Nem leheséges, hogy egyszer valami módon az akku teljesen, úgy értem az utolsó f*ckin elektronig lemerült? Aszongyák, a Li-Ion akksikat nem szabad koppra lemeríteni, mert akkor nem lehet többet feltölteni (mikor a telefon vagy a noti lekapcsol, akkor még marad benne elég biztonsági tartalék). Mondjuk nem zárom ki hogy ez csak urban legend
Mindazonáltal persze nincs kizárva hogy a gép akkutöltő elektronikája szarakodik, de ez elég gyorsan kiderül ha a szervizes beletol egy tutijó akksit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte Gaming A16 CVHI3HU894SD (Bontatlan)
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG Flow X13 GV301QC ALAPLAPHIBÁS laptop, javítandó vagy alkatrésznek
- Gigabyte G6X 9KG-43HU854SD (Bontatlan)
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx