Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
OMG...
Azt ugyi látjuk a gyártóktól ,hogy régebbi rendszer drivereit eltüntetik... de hogy a favorit rendszerre se legyen ....Viszont futtam már olyan anomáliába... asztali gép +pci-e 4x átalakító+nvme ssd
Win7 ... alapból nem ismerte fel ,driver persze 0... csere másik átalakító amihez volt driver, feltelepít és ment... visszarak első átalakító ,ismét nem megy... most hogy is van ez?
nem a pci-express szálakra /csatira van direkt rákötve? ..
aztán megnéztem linux alatt.. ott mind2 átalakítóban hibátlan ment ugyan az az nvme-ssd... lol -
pity-putty
tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
És azt honnan lehet beszerezni?
A HP oldaláról [link] letöltöttem a drivert, de az egy exe fájl. Lefuttattam és a mappáját feltöltöttem a bootpendrivra, majd próbáltam tallózni amikor a telepítőben lehetőség volt rá, de semmi eredménye.
Az SKHYNIXoldalán meg lófütty sincs.

Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Házimozi belépő szinten
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Elektromos autók - motorok
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx