- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuvics13
csendes tag
válasz
Bluesummers #14684 üzenetére
Megnéztem és sajnos tényleg nem lehet ráhúzni a win7 ultimate-em.
A megnéztem az általad jelzett dolgot, de azt már korábban orvosoltam. Legacy-n van, felismeri a lemezt és az usb kulcsot is, majd a win fileok betöltésénél a következővel lepett meg a gép:
Kék háttér és a következő szöveg:
A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. If this is the first time you've seen stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow these steps:
The BIOS in this your system is not fully ACPI compliant. Please contact your system vendor for an updated BIOS.
és a technikai infó... ennyiViszont akkor megkérdem az előttem szólót, hogy Ő milyen forrásból szerzett teljes win10-et, mert nekem aktiválásért rinyál már napok óta és fene mód zavaró a munkám során.
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest