Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yézi: "Új" gépház
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyvince
senior tag
válasz
kreten67
üzenetére
persze el hiszem hogy a i7 fűt
és tudom mákom volt ezzel kapott egy t9400 ezt tudtam jó áron bele raktam és jó pár mai laptoppal fel veszi a versenyt persze nem ilyen i szériákkal kapott SSD úgy gondolom még két évig nettre elég nekem és hű társam lesz aztán majd le adom valami múzeumba 
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- HP OMEN 17 - i9, RTX 3080, 1 TB SSD
- Macbook Air M1 8/256
- Apple Macbook Air 2025 M4 24GB/512GB SSD Éjfekete Színben 12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Itt az igazi AJÁNDÉK ÁR! - ÚJ, bontatlan Macbook Air 16/256GB AZONNAL! - Midnight
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-13. gen.
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
és tudom mákom volt ezzel kapott egy t9400 ezt tudtam jó áron bele raktam és jó pár mai laptoppal fel veszi a versenyt persze nem ilyen i szériákkal kapott SSD úgy gondolom még két évig nettre elég nekem és hű társam lesz aztán majd le adom valami múzeumba
Pyttawrx