Hirdetés
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Speed®
titán
Vannak olyan magasfényű (de lehet sima is) festékek, amik lakkot is tartalmaznak, ezáltal tartósabban ellenállnak a külső erőhatásokkal szemben.
De persze lehet úgyis csinálni, hogy felcsiszolod, lealapozod, aztán 2 rétegben színrefújod és a végén adsz neki egy lakkréteget., utána meg polír. Igaz, mire ezt megcsinálod, minimum 10 rugó és jópár munkaóra.
Ellenben a témával nyugodtan maradhattál volna a linkelt topikon belül, ott is lett volna válasz a kérdésedre. Ha más nem, Mr-Pamacstól kérj tanácsot.
Ezt hamarosan zárják, sok sikert.
-
1010
őstag
az a sima spre is jo
aztan arra lakk vagy valami matt kezeles
izles szerint
ez meg olcson kijon,
ha elviszed rendes fenyezo muhelybe meg ki is rohognekma mar mindefel felutre van festek meg kezelo anyag
de sztem igy is lesz vagy otezererdemes tobbretegben csinalni a festest es a lakott is
-
N4ri87
senior tag
Hát nemtom. Lehet, hogy a számmal néztem, de én abban a topicban, amit linkeltél, nem láttam semmi otthoni festésre utaló írást. Nekem nem matrica, meg fólia kell. Én azt akarom tudni, hogy itthon milyen eszközökkel tudom átfesteni a notimat.
-
N4ri87
senior tag
Sziasztok!
Elég rendesen oda van már a notim fedlapja. Nagyon karcos. A topicot azért nyitottam, mert arra lennék kíváncsi, hogy van-e lehetőség otthoni festésre? Ez szerintem mást is érdekelhet! Kérem a moderátorokat, operátorokat, hogy ne zárják be a topicot, mert házi megoldásokról nincs írás. Én meg erre vagyok kíváncsi, nem arra, hogy ki mennyiért fest. Úgyhogy várom az ötleteket! Köszönöm!
Aktív témák
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- Sorozatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Gigabyte Gaming A16 CVHI3HU894SD (Bontatlan)
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG Flow X13 GV301QC ALAPLAPHIBÁS laptop, javítandó vagy alkatrésznek
- Gigabyte G6X 9KG-43HU854SD (Bontatlan)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest