Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Speed®
titán
Vannak olyan magasfényű (de lehet sima is) festékek, amik lakkot is tartalmaznak, ezáltal tartósabban ellenállnak a külső erőhatásokkal szemben.
De persze lehet úgyis csinálni, hogy felcsiszolod, lealapozod, aztán 2 rétegben színrefújod és a végén adsz neki egy lakkréteget., utána meg polír. Igaz, mire ezt megcsinálod, minimum 10 rugó és jópár munkaóra.
Ellenben a témával nyugodtan maradhattál volna a linkelt topikon belül, ott is lett volna válasz a kérdésedre. Ha más nem, Mr-Pamacstól kérj tanácsot.
Ezt hamarosan zárják, sok sikert.
-
1010
őstag
az a sima spre is jo
aztan arra lakk vagy valami matt kezeles
izles szerint
ez meg olcson kijon,
ha elviszed rendes fenyezo muhelybe meg ki is rohognekma mar mindefel felutre van festek meg kezelo anyag
de sztem igy is lesz vagy otezererdemes tobbretegben csinalni a festest es a lakott is
-
N4ri87
senior tag
Hát nemtom. Lehet, hogy a számmal néztem, de én abban a topicban, amit linkeltél, nem láttam semmi otthoni festésre utaló írást. Nekem nem matrica, meg fólia kell. Én azt akarom tudni, hogy itthon milyen eszközökkel tudom átfesteni a notimat.
-
N4ri87
senior tag
Sziasztok!
Elég rendesen oda van már a notim fedlapja. Nagyon karcos. A topicot azért nyitottam, mert arra lennék kíváncsi, hogy van-e lehetőség otthoni festésre? Ez szerintem mást is érdekelhet! Kérem a moderátorokat, operátorokat, hogy ne zárják be a topicot, mert házi megoldásokról nincs írás. Én meg erre vagyok kíváncsi, nem arra, hogy ki mennyiért fest. Úgyhogy várom az ötleteket! Köszönöm!
Aktív témák
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VGA kibeszélő offtopik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÚJ HP Victus Gaming Laptop Ryzen 7 8845HS / RTX 4060 16GB RAM 1TB SSD Gari
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- MacBook Pro 16,1", 2,6 GHz i7, 32GB Ram, Radeon Pro 5300M 4GB, 2019-es modell, 2020-as gyártás.
- Asus ROG GL552VW
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest