- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ponti_ak
addikt
-
sssent
senior tag
válasz
chikasszo #237 üzenetére
Nos, nem tudom, hogy pontosan hogyan is épül fel ez az intel 852GM chipset, de minden bizonnyal az integrált vga nem egy szál magában csücsül egy külön kis tokban, hanem jól össze van zárva egy kis memóriavezérlővel meg esetleg még ezzel-azzal. Szóval egyáltalán nem biztos, hogy amit a vga által termelt hőnek hiszel, azt valóban a vga termeli (sőt).
Másrészt azt sem nagyon tudom, hogy egyáltalán hogyan tudod mérni a vga hőmérsékletét? Van olyanod, hogy vga thermal sensor, vagy mi? Mert tapintásra sokmindent érezhetsz melegnek. Nálam pl a miniPCI wlan kártya alatt sokszor melegebb a gép, mint a proci alatt. Na erre varrjál gombot. -
ponti_ak
addikt
válasz
chikasszo #237 üzenetére
Szia chikasszo,
Ne haragudj, de már ketten is elmondták, hogy ne erőlködj ezzel, mert nincs éretelme. Higgy nekik. Nem tegnap vettek először laptopot, ebben is biztos vagyok...
Szóval szerintem ne erőltesd tovább.Inkább olvass utána ennek a témának egy picit. Tényleg remek topikok vannak itt a PH!-n, sok hasznos tapasztalattal, információval!
Gonosz ON:
Ultimate GPU-downclock csak neked: forrasztópáka, G852 kioperál, S3Trio beilleszt, kevés cin, sok türelem. Semmi melegedés. Gonosz OFF
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- 16" MacBook Pro / M1 Pro - Silver / 512GB SSD / 16GB RAM
- Eladó Makulátlan 16" MacBook Pro M1 Pro 16/1TB (10/16) Dobozában, ajándék tokkal.
- DELL Latitude 5520 i7 GARANCIÁLIS
- Apple MacBook Air M2 15,3" (256 GB SSD, 8 GB RAM) ezüst
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest